• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نويي سيستم بازي استقلال را لو داد

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال در آستانه چند ساعت به آغاز ديدار دربي سيستم تيم خود را لو داد.

[TD="align: left"]
00944666.jpg
[/TD]

امير قلعه‌نويي در مصاحبه تلفني با برنامه ورزش و مردم درباره دربي امروز گفت: اينکه مي‌گوييد بازي استقلال و پرسپوليس جزو 10 دربي دنياست باعث افتخار مملکتمان است. وقتي اين مسئله وجود دارد بايد شاخص‌هاي کيفي خودش را داشته باشد.

وي با بيان اينکه آرزو دارد ديدار امروز بازي تاکتيکي باشد افزود: اميدوارم چه کساني که در ورزشگاه حضور خواهند داشت و چه کساني که در منزل مشغول تماشاي اين ديدار خواهند بود از بازي لذت ببرند. ما همه تلاش خود را مي‌کنيم که به اهداف خود برسيم ولي نتيجه دست خداست.

سرمربي استقلال با اشاره به شرايط روحي اين تيم عنوان کرد: تيم ما با توجه به شکست مقابل استقلال خوزستان شرايط خوبي نداشت، البته در آن بازي داور پنالتي ما را نگرفت و زماني اين اتفاق افتاد که بازي با نتيجه مساوي در پيش بود و ممکن بود شرايط بازي با گرفتن پنالتي تغيير کند. با اين حال روي مسائل روحي رواني در اين هفته کار کرديم. ضمن اينکه در بازي امروز هاشم بيک‌زاده و خسرو حيدري را به دليل مصدوميت نداريم و براي اين ديدار تغيير تاکتيک داديم.

قلعه‌نويي در مورد اينکه گفته مي‌شود او با مصدوم جلوه دادن خسرو حيدري مي‌خواهد به تيم پرسپوليس رو دست بزند گفت: من دنبال اين مسائل نيستم و از اين مسائل بدم مي‌آيد. فوتبال ما 8 سال است "بگم بگم" شده است. خسرو حيدري در ديدار مقابل استقلال خوزستان دچار آسيب‌ديدگي شد و تجربه من باعث شد او را از زمين بيرون بکشم تا خدايي ناکرده مصدوميتش تشديد نشود و يکي دو ماه دور از ميادين باشد.

وي با اشاره به تلاش پزشکان استقلال از جمله دکتر نوروزي براي رفع مصدوميت حيدري ادامه داد: امير قلعه‌نويي نه اهل اين حرف‌ها است که دروغ بگويد و نه دوست دارد از اين کارها انجام دهد. در فوتبال دنيا اين رسم وجود ندارد مربيان حرف از مصدوميت بازيکنان خود بزنند و سپس از بازيکن خود استفاده کنند.

سرمربي استقلال خاطر نشان کرد: زماني که سرمربي سپاهان بودم يکي از دوستانم گفت يکي از بازيکنان تيم ارنج سپاهان را به مربي حريف مي‌دهد او صحبت‌هاي اين بازيکن را روي آيفون گذاشت و جالب اينکه مربي حريف نيز ترکيب را مي‌شنيد اين را گفتم بگويم مشخص شدن ترکيب تيم براي من مهم نيست و در همه جاي دنيا يک روز قبل از بازي‌ها ارنج تيم مشخص مي‌شود.

قلعه‌نويي ادامه داد: آن بازيکن سپاهان چون از مسئله‌اي ناراحت بود ترکيب ما را به آن مربي مي‌گفت اما همانجا گفتم مهم نيست که ترکيب تيمم لو برود چون تيم‌هاي بارسا و رئال مادريد نيز همين کار را مي‌کنند ما اگر کاربلد باشيم بر اساس قدرت تاکتيکي خود بازي را مي‌بريم. همين‌جا نيز اعلام مي‌کنم سيستم بازي ما براي ديدار امروز مقابل پرسپوليس 3-3-4 است در حاليکه پيش از اين با سيستم 2-4-4 لوزي بازي مي‌کرديم.

وي در خصوص پرسپوليس و علي دايي اظهار داشت: اميدوارم دربي امروز بازي قشنگي شود. تيم‌هاي علي دايي تيم‌هاي رو به جلويي هستند و چه زماني‌که من در سپاهان بودم و علي‌ دايي در پرسپوليس حضور داشت بازي قشنگي از هر دو تيم شاهد بوديم. اکنون نيز با توجه به اينکه اولين دربي من و علي دايي است که مقابل هم قرار مي‌گيريم و با توجه به شناختي که از او دارم مي‌دانم که بازي خوبي خواهد شد.

مجري برنامه ورزش و مردم درباره تيتر روزنامه‌هاي روز گذشته و اينکه اين ديدار را به جنگ شواليه و ... تشبيه کرده‌اند اشاره کرد که سرمربي استقلال در اين خصوص گفت: قبول دارم اين کارها خوب نيست بايد توجه داشته باشيم که مملکت ما مملکت جوان است و آسيب‌هاي اقتصادي درون اين جامعه وجود دارد. روز گذشته وقتي از سالن کنفرانس به سمت هتل محل اقامت خود مي‌رفتيم 3 هوادار پرسپوليسي را ديدم که جلوي در هتل ما هستند وقتي با آنها صحبت کردم متوجه شدم از جاي دوري مي‌آيند بنابراين با توجه به جواني بودن مملکتمان نبايد به طرف اين مسائل برويم.

سرمربي استقلال تصريح کرد: عکس‌هاي روي جلد روزنامه‌ها با توجه به سن و سال ما خوب نبود البته هيجان و استرس براي اين ديدار خوب است.

قلعه‌نويي ادامه داد: استقلال و پرسپوليس متعلق به طرفداران پاک و خوبشان هستند و بايد نگاه به اين تيم‌ها نگاه فرصتي باشد بايد طوري برنامه‌ريزي کرد که اين دو تيم به باشگاه تبديل شوند قطعا آن تعداد هواداري که براي ديدن فوتبال به ورزشگاه مي‌آيند درصد کمتري از آنها براي ديدن واليبال و هندبال به ورزشگاه مي‌آيند.

وي در واکنش به انتقاداتي که برخي از پيشکسوتان استقلال به او داشتند گفت: خواهش من اين است که اگر دوستان با قلعه‌نويي مشکل دارند با خودش تسويه حساب کنند. ما الان در آسيا جايگاه خوبي داريم و در رده هشتاد و پنجم جهان هستيم اما تمام اين مسائل تحت تاثير اين است که با بدترين شرايط مالي درگير بوده‌ايم. من الان 7 ماه است که يک ريال از استقلال نگرفته‌ام و از سال گذشته 30 درصد طلبکار هستم اما هيچ وقت در اين خصوص حرفي نزدم.

سرمربي استقلال ادامه داد: زماني‌که سرمربي استقلال نبودم يک بار هم در مورد اين تيم هم صحبت نکردم حتي در مورد تيم ملي هم حرفي نزدم اما نمي‌دانم چرا برخي از دوستان اين کارها را انجام مي‌دهند. استقلال در آسيا شرايط حساسي دارد و به قدري اين شرايط حساس بوده که آقايان رويانيان و پروين دست به حمايت از ما مي‌زنند اما بعضي از دوستان طور ديگري برخورد مي‌کنند اين کارها به هيچ عنوان اخلاقي و قشنگ نيست.

قلعه‌نويي ضمن اشاره به اين مسئله که در حال حاضر 14، 15 پيشکسوت استقلال در اين تيم فعاليت مستمري دارند اظهار داشت: واقعا گاهي موارد خجالت مي‌کشم در روي همکارانم نگاه کنم آنها از فصل گذشته فقط 30 درصد مبلغ دريافت کرده‌اند امسال هم هيچ پولي نگرفته‌اند البته آقاي فتح الله‌زاده تلاش خود را انجام مي‌دهد اما در روزهاي انتقال دولت بوديم و آن کمک 8 ميلياردي که قرار بود به پرسپوليس و استقلال برسد نرسيد.

وي ادامه داد: نکته جالب اينجاست که ما از فصل گذشته تا حالا 10 ميليون هم پاداش نگرفته‌ايم يعني پاداش قهرماني مصوب هيئت مديره هم به ما پرداخت نشد اما با تمام مشکلات بچه‌ها به خاطر مردم براي استقلال بازي کردند. نگاه کنيد که منتظري و نکونام از چه پيشنهادهاي مالي گذشتند تا در استقلال بمانند ما بايد در اين شرايط از استقلال حمايت کنيم نه اينکه نمک روي زخمش بپاشيم.

بالا