قلعهنويي صد در صد در استقلال ميماند [h=2] قائم مقام باشگاه استقلال گفت:قلعهنويي براي قصل آينده صد در صد در استقلال ميماند. |
[TD]
علي نظري جويباري در خصوص اينکه آيا امير قلعهنويي در استقلال ميماند يا خير، اظهار داشت: فتحاللهزاده 2 هفته پيش مصاحبه کرد و گفت که قلعهنويي فصل آينده هم سرمربي تيم استقلال است. پس مطمئن باشيد او فصل آينده در تيم ما باقي خواهد ماند. به گزارش فارس ، وي در خصوص شايعاتي که پيرامون جدايي قلعهنويي شنيده ميشود، گفت: او تيم را آستانه قهرماني ليگ بالا آورده و در ليگ قهرمانان آسيا نيز شرايط بسيار خوبي دارد. فکر ميکنم قلعهنويي ميتواند ستاره سوم را روي پيراهن استقلال بچسباند. قائم مقام باشگاه استقلال ضمن انتقاد از حسن روشن، گفت: متاسفانه روشن هر 6 ماه يکبار يادش ميافتد که عليه ما صحبت کند من از او سؤال ميکنم که برادر بزرگوار، زماني که در کادر مديريت و يا مربيگري بودي چه کاري ارائه دادي که حالا انتقاد ميکني. مردم ما را ميشناسند و حسن روشن را هم همينطور. من قبول دارم که او يک پيشکسوت است اما هرگز دلسوز استقلال نبوده است. وي تاکيد کرد: امير قلعهنويي، بياني، مرفاوي، منصوريان و خيليهاي ديگر کارشان را بلد هستند که به اينجا رسيدند اما چرا حتي تيمهاي دسته دوم روشن را نميخواهند. متاسفانه وقتي روشن به علي جباري اسطوره استقلال توهين ميکند، ما که ديگر نميتوانيم حرفي بزنيم. نظري جويباري در ادامه گفتوگو، تاکيد کرد: بعد از بازي استقلال مقابل الريان گفتم که قلعهنويي بهترين گزينه براي نجات فوتبال ملي است، اما ظاهرا به ايشان برخورده و عليه من جبهه گرفته است. او مدتي در کمپ استقلال کار کرده است اما هيچ چيزي از خودش ارائه نداد و اين را بايد بداند که پيشکسوتان هم از دست او ناراحت هستند. او به جاي آنکه استقلال را به آرامش هدايت کند، هر چند وقت يکبار عليه ما جبهه ميگيرد ولي حناي او ديگر براي ما رنگي ندارد. قائم مقام باشگاه استقلال در خصوص نحوه يارگيري و اينکه آيا براي فصل نقل و انتقالات کميتهاي تشکيل خواهد شد يا خير، گفت: ما 2 بازي حساس در پيش داريم و اميدوارم که اول از همه استقلال قهرمان شود، زيرا نميخواهيم تجربه تلخ فصل گذشته مجددا رقم بخورد. بنابراين فتحاللهزاده خودش استاد نقل و انتقالات است و مي داند که براي يارگيري چگونه عمل کند. |
ورزش3