قلعهنويي: نهم فروردين با سپاهان بازي نميکنيم [h=2] سرمربي استقلال با اعتقاد به زيبا شدن بازي استقلال و تراکتورسازي ميگويد اين فوتبال نيست که کسي بگويد اگر قلعهنويي به تبريز بيايد جانش را تامين نميکنيم. |
[TD="align: left"]
به گزارش ايسنا، امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر تراکتورسازي درباره اين ديدار گفت: بازي با تراکتورسازي با توجه به شرايط جدول خاص شده است. به علت اختلاف پايين و يک امتيازي ما با تراکتورسازي حساسيتها بيشتر شده است. ما نسبت به نيم فصل اول بهتر شده ايم و روز به روز از نظر تاکتيکي وضعيت بهتري پيدا خواهيم کرد. در آسيا برابر الريان بسيار عالي بازي کرديم و در برابر صبا در نيمه دوم هم اين مساله را تکرار کرديم و بسيار عالي بوديم. روي سيستم و نفرات تيم تراکتورسازي شناخت کافي داريم و اين تيم از فورواردها و خط هافبک خوبي برخوردار است و بسيار تيم کاملي است. البته اين به اين معنا نيست که اين تيم از خط دفاعي ضعيفي برخوردار است. وي ادامه داد: تراکتور حتي در دفاع هم وضعيت بسيار خوبي دارد. ما هم هفته به هفته بهتر مي شويم و وضعيت مان نسبت به بازي رفت بهتر شده است. متاسفانه نشد در بين فاصله بازي صبا تا امروز کار تاکتيکي انجام دهيم و صرفا به ريکاوري مشغول بوديم عملا در تمريناتي به صورت تفريحي خودمان را براي اين ديدار آماده کرديم. براي تيم تراکتورسازي هم خوشحالم . فرهنگ والاي مردم تبريز و آذربايجان اين لياقت را دارد که تيمشان خوب بازي کند و در آسيا هم خدا را شکر خوب نتيجه گرفته است. وي در پاسخ به اين سوال که تاثيرش در نتايج سال گذشته تراکتور چقدر بوده است و اين که چقدر اين تيم ادامه تيم او است؟ اظهار کرد: طبيعتا تيمي که در سال اول خوب باشد از نظر روحي نيز خوب ميشود. ما ميتوانستيم سال گذشته قهرمان شويم و در دو بازي قهرماني را از دست داديم. من بعد از فصل با آقاي آذرنيا و باغآبادي بر اساس نيازها و افکارمان صحبت کردهام تا يارگيري کنيم. من رفتم، ولي بر اساس همان افکار تراکتورسازي يارگيري کرده و تيمشان از نظر فني بسيار خوب شده است. من در سال گذشته در نيم فصل اول مشکلاتي در تيم تراکتورسازي داشتم که در نيم فصل دوم با يارگيري که کرديم وضعيت بهتر شد و دوم شديم. تيمي که دوم شود روحيه بالايي پيدا ميکند و اين ادامه مي يابد. البته درباره تاثير من در نتايج تراکتورسازي بايد بگويم که فوتبال کار تيمي است و ابتدا لطف خدا و اهل بيت در نتايج تراکتورسازي نقش داشتند و من 10 درصد در نايب قهرماني اين تيم موثر بودم. من ناراحتيام از اين است که چرا اين رفتارها انجام ميشود. اين حرکات مال مردم آذربايجان نيست. نه مال مردم اين استان است نه فرهنگ آنها، اين مسالهاي از پيش تعريف شده است. با اين حال ناراحت نيستم. حضور در آسيا هم بنا بر همان کار جمعي است. وي در ادامه افزود: در آسيايي شدن تراکتورسازي حتي اگر اندکي قلعهنويي تاثير داشته باشد، اين درست نيست پولي که خودم به صاحبخانه دادهام را بگيرم و به من ندهند و يا 30 درصد از قرارداد من را به من نداده باشند. اين فوتبال نيست. شما ببينيد بارسلونا در پنج روز دو بار به رئال مادريد باخت. کافي است اين مساله اينجا اتفاق بيفتد تا حاشيه ايجاد شود. من از رحيمي تشکر ميکنم، ايشان خاک خورده فوتبال ايران است. او کل ماليات بنده را در زماني که در سپاهان بودم را پرداخت کرده است. پولي که به علت مشغله کارياش مي توانست پرداخت نکند. ايشان چون ديد فوتبالي دارد، نگاهش به فوتبال پاک و زيبا است. ولي آن طرف يکي ميگويد جان قلعهنويي را در تبريز تامين نميکنم. به روح مادرم اگر پايم سالم بود و دکتر اجازه ميداد من حتي زودتر به تبريز ميرفتم. مردم آذربايجان با معرفت هستند و آنها مي دانند که چه کسي زحمت کشيده و چه کسي زحمت نکشيده است. سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که چقدر با اين مساله موافق است که برد در ديدار تاييد قهرماني است؟ گفت: شرايط جدول اين را ميگويد که برنده ميتواند قهرمان شود، ولي سپاهان و فولاد هم هستند و يک مربع براي شانس قهرماني وجود دارد. با اين حال قبول دارم که گرفتن سه امتياز اين ديدار حائز اهميت است و از نظر روحي و جدولي بر هر دو تيم موثر خواهد بود. وي همچنين درباره وضعيت محروم و مصدومان استقلال نيز گفت: خوشبختانه مشکلي نداريم و با تمام قوا به مصاف تراکتورسازي مي رويم. برابر صبا دو مصدوم داشتيم که من نگران بودم دو هفتهاي نباشند، ولي خدا را شکر بعد از 24 ساعت هم مجيدي و هم موسوي خوب شدند و در اختيارشان داريم. مثل اين که خدا من را دوست دارد. قلعهنويي در ادامه باز هم درباره اين ديدار صحبت کرد و افزود: من فکر ميکنم بازي زيبايي شود اگر جو هوا و کيفيت چمن خوب باشد بازي زيبايي را ميبينيم و تقابل فکر دو مربي به زيبايي اين ديدار کمک ميکند. سرمربي استقلال در ادامه در مورد فشردگي ليگ و برنامه تيمش گفت: ما قانونمنديم هر چه را که قانون بگويد انجام دهيم. من فکر نميکنم که در نهم فروردين بازي داشته باشيم، اگر هم داشته باشيم ما در آن ديدار حاضر نخواهيم شد. عقل ميگويد اين تاريخ خوبي نيست و چرا که حداقل چهار بازيکن ما بايد در تيم ملي بازي کنند. نميدانم بازي با راهآهن بود يا پيکان که مجبور شديم به مليپوشان استراحت بدهيم. ما به سازمان ليگ گفته ايم که در يکي از چهار تاريخي که گفته ايم بازي کنيم. از سويي براي اعلام قهرمان جام حذفي به AFC زمان داريم. بر خلاف ليگ برتر که بايد 22 آن را اعلام کنيم. به نظرم بهتر است با توجه به حضور سه تيم در آسيا کمي تجديد نظر شود. وقتي يک بازي در الريان انجام ميدهيد و کافيست بازي بعديتان را در جايي جز آزادي در ايران برگزار کنيد تا از نظر بدني تيمتان آسيب ببيند. بقيه زمينها جز آزادي کيفيت ندارند و من اعتقاد دارم اگر سازمان ليگ به فکر سه نماينده ايران در آسيا است بهتر است ادامه جام حذفي را به پيش از فصل آينده موکول کند. |
ورزش سه