• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نویی / به ۲۰۰ میلیون هوادار استقلال هم باج نمی دهم!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

جام ورزشی؛ سرمربی استقلال پس از تساوی تیمش مقابل سپاهان گفت: من در طول 32 سالی که در فوتبال هستم چنین بی‌عدالتی ندیده بودم. ما موقعیت‌های زیادی داشتیم اما استفاده نکردیم. تازه گل هم خوردیم. امروز رحمتی می توانست نوک حمله بازی کند. هر توپی که روی دروازه سپاهان می‌بردیم و گل نمی‌شد، می‌ترسیدم که به سمت دروازه خود ما برگردد. مالکیت توپ 70 به 30 بود. البته خدا را شکر که هنوز صدرنشین هستیم.

او تشکری هم از هواداران استقلال کرد و با کنایه گفت: از هواداران تشکر می‌کنم که ما را تا آخرین لحظه تشویق کردند تا نتیجه را جبران کنیم. آن‌ها در بازی‌های قبل چنین کاری نمی‌کردند. اگر در بازی با الهلال همین کار را انجام می‌دادند می‌توانستیم بازنده نباشیم. من به احترام هواداران مجیدی را از ابتدا به بازی فرستادم ولی او مشکل پیدا کرد. من با استقلال به دسته سوم هم سقوط کرده‌ام اما فرهنگ تماشاگرانش تغییر نکرد. نمی‌دانم چرا امسال این‌طوری شده. امروز تماشاگران ما درس گرفتند که اگر صبر داشته باشند می‌توانند شاهد موفقیت تیم‌شان باشند.

او در مورد داوری هم گفت: در فیلمی که ما دیدیم حرکت موسوی شبیه‌سازی نبود. داور می‌توانست پنالتی بگیرد. داوری غیر از این مشکلی نداشت و خوب کار کرد. البته گل دوم ما که آفساید گرفته شد هم مشکوک است!

قلعه‌نویی در مورد عملکرد فرهاد مجیدی هم گفت: مجیدی به خاطر شرایط سنی‌اش اگر از دقیقه 60 به زمین می‌آمد کمک بیشتری به تیم می‌کرد ولی ما به خاطر هواداران او را از ابتدا به زمین فرستادیم و دیدید وقتی گل زدیم که او در زمین نبود. یکی از خبرنگاران پرسید شما به خاطر هواداران مجبور شدید مجیدی را از ابتدا به زمین بفرستید که قلعه‌نویی گفت: این‌ها که 20 میلیون نفر هستند. اگر 200 میلیون نفر هم باشند من کار خودم را می‌کنم و به کسی باج نمی‌دهم. قبل از عید هواداران اعتراض می‌کردند ولی من مجیدی را بازی نمی‌دادم. البته اگر فصل بعد بخواهیم یک مهاجم جذب کنیم، آن مهاجم به خاطر این جو سکوها حاضر نمی‌شود به استقلال بیاید. او در مورد فرزاد حاتمی هم گفت: حاتمی آن اوایل که آمد استقلال خوب کار کرد. خدا هر چیزی به آدم می‌دهد، جنبه‌اش را هم بدهد. حاتمی جنبه‌اش را نداشت.

سرمربی استقلال در مورد غیبت ساموئل و آرش برهانی هم گفت: ساموئل که مصدوم است و او را برای بازی‌های بعدی نگه داشته‌ایم. با آرش برهانی هم برخورد خواهیم کرد. برهانی بازیکن خوبی است اما قدر خودش را نمی‌داند.

او در پایان به خبرنگاران هم اعتراض کرد و گفت: بعضی از آقایان که الان اینجا هستند اجنبی پرست هستند و اجنبی‌ها را دوست دارند. ولی من اگر امکانات مربیان تیم‌های حاشیه خلیج فارس را داشتم بزرگترین نتایج تاریخ را می‌گرفتم.

۱۳۹۲/۱/۲۷
jamnews.ir

بالا