• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلیه ماهی (جنوب ایران)

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
قلیه ماهی (جنوب ایران)
مواد لازم
1) فیله ماهی.....................................نیم کیلو
2) پیاز...........................................1عدد
3) سیر...........................................1بوته
4) سبزی(گشنیز،شنبلیه،به نسبت 2به 1)......نیم کیلو
5) تمرهندی......................................1 بسته
6) ارد............................................2قاشق
7) فلفل قرمز ساییده.............................2قاشق مرباخوری
8) روغن.........................................به ميزان لازم
9) نمک و فلفل.................................. به ميزان لازم

طرز تهيه
فیله ماهی را به اندازه قوطی کبریت یا درشت تر ببرید نمک بپاشید و نیم ساعت بخوابانید و ان را اماده در یخچال نگهداری کنید پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید سیر را با نمک وزرد چوبه در هاون یا قابلمه بکوبید و به پیاز اضافه کنید تا کمی سرخ شود سبزی ساطوری را به این مخلوط اضافه کنید وقتی سبزی سرخ شد ان را در قابلمه به یک طرف جمع کنید و با مقدار کمی روغن ارد را در همان ظرف تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس ان را با سبزی سرخ شده مخلوط کنید و به مقدار لازم اب جوشیده و نمک روی ان بریزید بگذارید تا بپزد تمر هندی را که قبلا در اب خیس کرده اید از صافی رد کنید و شیره تمر هندی را به خوروش اضافه کنید تا حدی که از غلظت ان کاسته نشود تکه های ماهی را در مخلوط ارد و نمک و فلفل و زرد چوبه بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا خورش جا بیفتد 30-40دقیقه بعد خورش اماده است می توانید ان را با پلو میل کنید این خوروش باید تند باشد.
 
بالا