• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قوانین عجیب دی کانیو در رختکن ساندرلند: قهوه، موبایل و سس مایونز ممنوع

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
273748_heroa.jpg

سرمربی ساندرلند استفاده بازیکنان از موبایل در داخل رفتن را ممنوع کرده و نوشیدن قهوه و حتی استفاده از یخ در داخل کوکاکولا را نیز ممنوع اعلام نموده
سایت گل- پائولو دی کانیو سرمربی ایتالیایی باشگاه ساندرلند قوانین عجیب و غریب انضباطی را در داخل رختکن تیمش وضع کرده است. بعد از فصل بدی که ساندرلند با این سرمربی ایتالیای پشت سرگذاشت و یک پله بالاتر از جایگاه سقوط فصل را به پایان برد، این سرمربی ایتالیایی حالا با سرسختی بیشتری کار را دنبال می کند.​
دی کانیو استفاده بازیکنان از موبایل در داخل رختکن، نوشیدن قهوه، انداختن یخ در داخل نوشابه های کوکاکولا و حتی آواز خواندن زیر دوش را ممنوع کرده است.​
روزنامه دیلی تلگراف در گزارشی به نقل از دی کانیو نوشته:« این یک انقلاب است. ما تمرکزمان را برروی اعمال تغییرات اساسی در رختکن قرار داده ایم. تصور کنید که بازیکنان تیم ما حتی وقتی که ماساژ می گرفتند هم از تلفن های موبایلشان استفاده می کردند. اما حالا اگر کسی با موبایل وارد رختکن شود، حتی اگر موبایلش در کیفش باشد، آن را به داخل دریای شمال پرت می کنم. موبایل در رختکن تیم ما ممنوع است.»​
فصل گذشته اخبار متعددی در مورد نارضایتی برخی از بازیکنان ساندرلند از رفتارهای دی کانیو منتشر شده بود اما این سرمربی ایتالیایی براین باور است که رابطه خوبی با بازیکنانش دارد. دی کانیودر ادامه صحبت هایش گفته:« درکل بازیکنان تیم ما، پیغامم را دریافت کرده اند. شاید یکی دو نفر باشند که هرگز متوجه نشوند ولی برخی هابودند که حس می کردم که برای فهمیدن خواسته هایم با مشکل مواجه می شوند ولی آنها به خوبی با این شرایط کنار آمده اند.»​
او در مورد مشکلاتی که استفاده از برخی مواد غذایی برای بازیکنان ایجاد می کند گفت:« باید در مورد عدم استفاده از برخی مواد غذایی با بازیکنان صحبت کنیم. آنها نباید موادی مثل سس مایونز، سس گوجه فرنگی و یخ در داخل نوشابه هایشان استفاده کنند. ممکن این اینها برای کبدو شکمشان مشکل ایجاد کند. اگر در داخل کوکاکولایت یخ بیندازی، ممکن است با مشکل گوارشی و هضم مواجه شوی. من بازیکنانی را می شناسم که شب قبل از یک بازی در داخل نوشابه هایشان یخ انداخته اند و نتوانسته اند بازی کنند. قهوه هم می تواند مشکل ساز شود.می توان صبح وقتی بیدار می شوی یک یا دو فنجان قهوه بنوشی ولی یک ساعت قبل از ورود به زمین برای تمرین یا بازی کردن نباید این کار را انجام داد.»​

بالا