الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازملوبیا قرمز 1 پیمانه
قارچ خرد شده 1پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
سبزی قورمه پاک شده 1کیلوگرم
روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 4 قاشق غذا خوری
دارچین ، زعفران ، زیره سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازمطرز تهیهلوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید به همراه دو لیوان آب بپزید. ژختن لوبیا را تا زمانی که آب آن کاملا کشیده شود ادامه دهید. سپس سبزی قورمه ، پیاز و قارچ را خرد نمایید و به همراه چند لیوان آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش آید ، شعله را کم کنید و لوبیا ، نمک ، فلفل و ادویه جات به جز زعفران را به خورش قورمه سبزی گیاهی اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به آرامی طبخ شود.
پس از طبخ، لیمو عمانی و زعفران را به غذا اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس روغن زیتون را روی خورش بریزید و حرارت را کم کنید تا خورش قورمه سبزی گیاهی جا بیافتد و روغن تمام سطح آن را بپوشاند.
قارچ خرد شده 1پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
سبزی قورمه پاک شده 1کیلوگرم
روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 4 قاشق غذا خوری
دارچین ، زعفران ، زیره سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازمطرز تهیهلوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید به همراه دو لیوان آب بپزید. ژختن لوبیا را تا زمانی که آب آن کاملا کشیده شود ادامه دهید. سپس سبزی قورمه ، پیاز و قارچ را خرد نمایید و به همراه چند لیوان آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش آید ، شعله را کم کنید و لوبیا ، نمک ، فلفل و ادویه جات به جز زعفران را به خورش قورمه سبزی گیاهی اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به آرامی طبخ شود.
پس از طبخ، لیمو عمانی و زعفران را به غذا اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس روغن زیتون را روی خورش بریزید و حرارت را کم کنید تا خورش قورمه سبزی گیاهی جا بیافتد و روغن تمام سطح آن را بپوشاند.