معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
قیف ژامبون با سیب زمینی
مواد اولیه :
طرز تهيه :
براي درست كردن اين اردور، ابتدا خمير را به قطر نيم سانتي متر روي سطح آردپاشي شده باز كرده و به صورت نوارهاي باريك برش مي زنيم. سپس قالب قيف را چرب كرده و نوارهاي خميري را به دور قيف مي پيچيم و روي را با قلم مو زرده تخم مرغ مي ماليم و در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد مي گذاريم. پس از پخته شدن، قيف ها را از فر خارج كرده و مي گذاريم تا خنك شود. بعد از خنك شدن نوارها را از قيف جدا مي كنيم.
سيب زميني كاهو، ژامبون و خيارشور را با هم مخلوط كرده سس را اضافه كرده و نمك و فلفل مي زنيم.
سپس درون قيف ها را با مواد پر و سرو مي كنيم.
نكته:
مي توانيد خمير هزارلا و قالب های قيف را از فروشگاه هاي لوازم قنادی تهيه كنيد.
مواد اولیه :
خمير هزارلا
يك بسته (500 گرم)
سيب زمينی پخته و خردشده
500 گرم
ژامبون خردشده
200 گرم
خيارشور خردشده
150 گرم
كاهو خردشده
يك عدد
سس مايونز
سه قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ
يك عدد
نمك و فلفل
به ميزان لازم
يك بسته (500 گرم)
سيب زمينی پخته و خردشده
500 گرم
ژامبون خردشده
200 گرم
خيارشور خردشده
150 گرم
كاهو خردشده
يك عدد
سس مايونز
سه قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ
يك عدد
نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه :
براي درست كردن اين اردور، ابتدا خمير را به قطر نيم سانتي متر روي سطح آردپاشي شده باز كرده و به صورت نوارهاي باريك برش مي زنيم. سپس قالب قيف را چرب كرده و نوارهاي خميري را به دور قيف مي پيچيم و روي را با قلم مو زرده تخم مرغ مي ماليم و در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد مي گذاريم. پس از پخته شدن، قيف ها را از فر خارج كرده و مي گذاريم تا خنك شود. بعد از خنك شدن نوارها را از قيف جدا مي كنيم.
سيب زميني كاهو، ژامبون و خيارشور را با هم مخلوط كرده سس را اضافه كرده و نمك و فلفل مي زنيم.
سپس درون قيف ها را با مواد پر و سرو مي كنيم.
نكته:
مي توانيد خمير هزارلا و قالب های قيف را از فروشگاه هاي لوازم قنادی تهيه كنيد.