• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قیمت کیوسک و استند لمسی

ahshajizade

New member
سلام. من یک مدتی با شرکت ستاره آفرینش یا همون پل کیوسک کار کردم به نظرم رسید بد نباشه هر چی درباره قیمت استند و کیوسک لمسی یاد گرفتم رو بیارم اینجا بگم.
اول بکم که کلا توی بازار چند تا شرکت مطرح توی این حوزه وجود داره. البته صرف نظر از برند، معمولا قیمت کیوسک عادی که تعاملی هم هست باید از حدود ۴۰ میلیون باشه و بسته به امکاناتی که میخواید شاید به ۱۰۰ هم برسه. عملا انگار دارید یک گوشی موبایل پرچمدار می‌خرید.

برندهای معروف که من خیلی دیدم فرانکس هست، ایریک تک که یک ساحتمون بزرگ توی جردن دارند، بایامکس و نیکو هستند که به خاطر تبلیغاتشون خیلی معروف شده‌اند، ایموتاچ که جزو قدیمی‌هاست و نهایتا سولاریسم که بیشتر بین خود مهندس‌ها به دلیل آشناییت شناخته شده‌اند.

کیوسک کلا دو بخش هوشمند شامل (سخت‌افزار و نرم افزار) و بدنه میشه
در مورد بدنه تقریبا جنس همه کیوسک‌ها از الومینیوم رنگ شده است و شیشه‌های محافظ هم کم و بیش یکی هستند. البته دیدم برخی برندها مثل نیکو پلاستیکی هم ارائه داده‌اند که لزوما مشکل بزرگی نیست، اما نباید رد فضای باز قرار بگیرند ولی قیمتشون دیگه نباید از نهایتا ۵۰ یا ۶۰ بیشتر بشه

بخش نرم افزار رو بهتره اصلا در بخش قیمت در نظر نگیرید و جداگونه هزینه اش رو حساب کنید. چون بسته به چیزی که میخواید بهتره براتون برنامه نویسی بشه و چیز آماده به درد هیچکسی نمیخوره. ابلته اینم بگم که کیوسک و استند هم اندرویدی هست و هم ویندوزی که بهتره برای کارهای پردازشی سنگین سمت ویندوزی برید.

بخش سخت افزار، باید حواستون باشه که بهتون مینی پیسی ندند چون کارایی نداره، به جاش باید براتون ستاپ جمع بشه
مادربرد رو بسته به سیستم عامل عملا مجبور هستید که انتخاب کنید، و مادر بردهای اندرویدی باعث میشند هزینه خیلی از میانگین ۴۰ و نهایتا ۷۰ یا این مقادیر بالاتر نره، اما ویندوزی داستانش جداست.

انواع سی پی یو رو برای استند ویندوزی ارائه میدند، ولی از Core-i5 نسل ۸ کمتر برندارید.همینطور رم باید حداقل ۸ باشه. دلیلش این هست که نرم افزارهای ایرانی چه روی استند چه چیزی که روی بقیه سیستم‌هاتون دارید معمولا کارایی خوبی ندارند و کسی نیست Maintenance کنه، پس سیستم ضعیف برندارید.

گرافیک قوی رو فقط در صورتی بردارید که رندر سه بعدی نیاز دارید، به جاش به فکر امکانات دیگه مثل پرینتر، اسکنر و پورت ها باشید. حداقل ۴ تا پورت یو اس بی رو ازشون بخواید و اگه دو تا hdmi باشه هم بد نیست. پورت‌های شبکه هم مهم هستند، هرچند وایفای و بلوتوث داخلی (یعنی دانگل نه) هم باید حتما باشند و گرنه بعدا اذیت میشید

بالا