• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كاكا:به اين بازي و گلزني در آن نياز داشتم

ahmadfononi

معاونت انجمن
ستاره برزيلي رئال مادريد مي گويد براي بازگشت به شرايط آرماني به بازي والنسيا نياز داشتم.

00015732.jpg

کاکا در ديدار مقابل والنسيا دو بار موفق به گلزني شد تا اميد مورينيو براي در اختيار داشتن يک هافبک تمام عيار و آماده در فصل آينده بيشتر شود.
کاکا در پايان اين ديدار گفت: گل هايم را به دخترم که امروز يا فردا به دنيا مي آيد تقديم مي کنم. بازي مقابل والنسيا براي اعتماد و روحيه من تاثير بسيار زيادي داشت. من به اين فرصت نياز داشتم و جا دارد که از هم تيمي‌هايم به خاطر کمکهاي زيادي که به من کردند تشکر کنم.
ستاره پيشين ميلان که چندين ماه به دليل آسيب ديدگي از همراهي تيمش محروم بود، درباره‌ي ديدار مقابل والنسيا هم عنوان کرد: در نيمه‌ي اول بازي بسيار خوبي انجام داديم و توانستيم به راحتي پازل بازي را حل کنيم. در نيمه‌ي دوم بيشتر سعي کرديم بازي را اداره کنيم، اما والنسيا کاملا ريسکي بازي کرد و توانست سه بار به ما گل بزند.

کاکا در پايان گفت: تيم ما پس از قهرماني در جام حذفي همچنان به روند خود ادامه مي دهد. رئال مادريد نشان داد که مي خواهد فصل را با قدرت به پايان ببرد.
پايتخت نشينان مادريد با وجود پيروزي پرگل مقابل والنسيا همچنان با 8 امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا در مکان دوم جدول قرار دارد.

بالا