B a R a N
مدير ارشد تالار
كال كباب را با كته و ماهى شور سرو میكنند. بعضیها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده میكنند.
• تعداد: 2 نفر
مواد لازم
• 4 عدد بادنجان درشت
• نصف پیمانه آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار
• 1 قاشق غذاخورى سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك
• نصف یک بوته سیر
• نمك و فلفل سیاه
• 75 گرم مغز گردوى آسیاب شده
طرز تهیه
1. بادنجان ها را کبابی کنید پوست آنها را جدا و سپس آن ها را ساطوری کنید.
2. سیرها را پوست بگیرید و رنده کنید.
3. سبزی ها را بشویید و پس از اینکه کاملا خشک شدند، آنها را ریز خرد کنید. در آخر، بادنجانها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.
• تعداد: 2 نفر
مواد لازم
• 4 عدد بادنجان درشت
• نصف پیمانه آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار
• 1 قاشق غذاخورى سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك
• نصف یک بوته سیر
• نمك و فلفل سیاه
• 75 گرم مغز گردوى آسیاب شده
طرز تهیه
1. بادنجان ها را کبابی کنید پوست آنها را جدا و سپس آن ها را ساطوری کنید.
2. سیرها را پوست بگیرید و رنده کنید.
3. سبزی ها را بشویید و پس از اینکه کاملا خشک شدند، آنها را ریز خرد کنید. در آخر، بادنجانها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.