• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه!

آنيسا

New member
آشپزی لوییزیانا كه بخشی از آن با نام كاهون یا كاخون هم معروف است سبكی تركیبی از آشپزی اسپانیایی و فرانسوی به همراه آشپزی ناحیه كارائیب است و شهرت آن به دلیل غذاهای اغلب تند و تیزش، به سراسر جهان رسیده است. استفاده از انواع ادویه‌جات برای تهیه انواع غذاهای دریایی كه بوی آن معمولا خوشایند نیست، كاربرد زیادی دارد.

مواد لازم:

  • پودر سیر: یك قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز: یك قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سفید: 2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: 2 قاشق چای‌خوری
  • آویشن: یك قاشق غذاخوری
  • نمك: به میزان لازم (اختیاری)
  • سیر: 4 حبه، ساطوری
  • ماهی شیر: 4×200 گرم
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه:

1- ادویه‌‌ها را در یك كیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط كنید.

2- تكه‌های ماهی را نمك فراوان بپاشید سلفون بكشید، سپس یك ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت ماهی‌ها را شسته و خشك كنید.

3- دو قاشق غذاخوری از ادویه كاهون را با روغن تركیب كرده و ماهی‌ها را در آن بغلتانید، اگر ماهی‌ها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید بهتر است.

4- تكه‌های ماهی را روی توری مشبك و زغال كباب كرده یا 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بریان كنید.

5- سیر را در 4 قاشق غذاخوری روغن، یك دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.

نکات:

1- به جای پودر پیاز آب یك پیاز رنده شده را با روغن مخلوط كنید.

2- اگر ماهی‌ها را در فر می‌پزید، با یك چاقوی كوچك در هر ماهی، یكی، دو شكاف كوچك ایجاد كنید.

3- اگر می‌خواهید ماهی برشته‌تر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان كنید.
 

کیمیا

کاربر ويژه
آشپزی لوییزیانا كه بخشی از آن با نام كاهون یا كاخون هم معروف است سبكی تركیبی از آشپزی اسپانیایی و فرانسوی به همراه آشپزی ناحیه كارائیب است و شهرت آن به دلیل غذاهای اغلب تند و تیزش، به سراسر جهان رسیده است. استفاده از انواع ادویه‌جات برای تهیه انواع غذاهای دریایی كه بوی آن معمولا خوشایند نیست، كاربرد زیادی دارد.

مواد لازم:

  • پودر سیر: یك قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز: یك قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سفید: 2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: 2 قاشق چای‌خوری
  • آویشن: یك قاشق غذاخوری
  • نمك: به میزان لازم (اختیاری)
  • سیر: 4 حبه، ساطوری
  • ماهی شیر: 4×200 گرم
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه:

1- ادویه‌‌ها را در یك كیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط كنید.

2- تكه‌های ماهی را نمك فراوان بپاشید سلفون بكشید، سپس یك ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت ماهی‌ها را شسته و خشك كنید.

3- دو قاشق غذاخوری از ادویه كاهون را با روغن تركیب كرده و ماهی‌ها را در آن بغلتانید، اگر ماهی‌ها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید بهتر است.

4- تكه‌های ماهی را روی توری مشبك و زغال كباب كرده یا 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بریان كنید.

5- سیر را در 4 قاشق غذاخوری روغن، یك دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.

نکات:

1- به جای پودر پیاز آب یك پیاز رنده شده را با روغن مخلوط كنید.

2- اگر ماهی‌ها را در فر می‌پزید، با یك چاقوی كوچك در هر ماهی، یكی، دو شكاف كوچك ایجاد كنید.

3- اگر می‌خواهید ماهی برشته‌تر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان كنید.
مقسی
 
بالا