• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كاپيتان تيم فوتبال سپاهان: به فكر صعود از گروه نخست ليگ قهرمانان آسيا هستيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
کاپيتان تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: به فکر صعود از گروه نخست ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا به دور بعدي مسابقات هستيم و براي موفقيت تيم سپاهان در آسيا از هيچ کوششي فروگذار نخواهيم بود.
00007392.jpg

محروم نويدکيا عصر روز دوشنبه در کنفرانس خبري پيش از ديدار تيمش با تيم الغرافه در چارچوب مسابقات ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا ، اظهارداشت:‌ در ليگ ايران از شرايط خوبي برخورداريم و اميدواريم که در آسيا هم بتوانيم موفق شويم .
وي با اشاره به صدرنشيني تيم سپاهان در ليگ برتر ايران ، گفت: ليگ برتر پايان نيافته است و براي کسب عنوان قهرماني اين مسابقات کار سختي در پيش داريم.
کاپيتان تيم فوتبال سپاهان اصفهان درباره فاصله داشتن از اوج آمادگي ، گفت: از فصل گذشته تاکنون هشت بار مصدوم شدم و همواره سعي کرده ام بهترين بازي خود را براي سپاهان انجام دهم .
وي افزود: براي بهبود وضعيت جسماني و ارتقاي آمادگي ام ، کادرفني سپاهان مرا بسيار کمک کرده است و من نيز قصد دارم با ارائه بازيهاي زيبا لطف کادرفني نسبت به خود را جبران کنم.
نويدکيا اظهار داشت: براي ادامه فوتبال خود ، آرزوهاي آنچناني ندارم اما بخاطر اينکه خاطرات خوشي را از سپاهان داشته باشم و به اين خاطرات افتخار کنم تلاش مي کنم تا بهترين بازي خود را براي سپاهان انجام دهم .
تيم فوتبال سپاهان که در گروه نخست ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا قرار دارد در هفته سوم اين رقابت ها عصر روز سه شنبه در ورزشگاه فولاد شهر ميزبان تيم الغرافه قطر است.

بالا