• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كتف مرغ با خمير بنيه

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم:
كتف مرغ طرف ساق ران =هشت عدد
زعفران آب‌كرده= دو قاشق سوپخوري
آرد ذرت= 80 گرم
كاهو و روغن مایع =از هر کدام 100 گرم
ليموي تازه =يك عدد
سيب‌زميني سرخ‌شده =150 گرم
گوجه‌فرنگي، خيارشور براي تزئين= به ميزان لازم
مواد لازم خمير بَنيه:
آرد گندم= 100 گرم
بيكينگ‌‌پودر =يك قاشق سوپخوري
ماء‌الشعير =نصف پيمانه
روغن مايع =چهار قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده =دو قاشق سوپخوري
سفيده تخم‌مرغ=پنج عدد
نمك و فلفل=به ميزان لازم
طرز تهيه:
كتف‌هاي مرغ را پس از شستن پوست گرفته از يك طرف برش دهيد و آن را با دست برگردانيد. (مواظب باشيد كه گوشت قطع نشود) در اين حالت يك طرف استخوان صاف و طرف ديگر آن به صورت گلوله‌اي گوشت جمع مي‌شود. آنها را در آرد ذرت و سپس خمير بَنيه زده و با روغن شناور سرخ كرده و با انواع سبزي تزئين نماييد.
طرز تهيه خمير بنيه:
سفيده تخم‌مرغ را با همزن برقي خوب زده تا پف كند كم‌كم آرد را افزوده و سپس روغن مايع ماءالشعير، بيكينگ‌پودر، زعفران، نمك و فلفل را اضافه كنيد تا مايه خمير آماده شود.
 
بالا