• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كدو ترش

هانیتا

کاربر ويژه
مواد اولیه :

كدو يك كيلوگرم

پياز خردشده سه عدد

سير يك بوته كامل

رب انار يك قاشق غذاخوري

آب نارنج دو قاشق غذاخوري

روغن حيواني سه قاشق غذاخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

نعنا داغ به ميزان لازم

طرز تهیه:

كدو را شسته و خرد كرده با روغن سرخ مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم بعد پيازها
را با روغن سرخ كرده و به كدو اضافه مي‌كنيم. سپس سيرها را خرد كرده سرخ
مي‌كنيم و به مخلوط پياز و كدو افزوده نمك، فلفل، آب نارنج و رب انار را
نيز اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا همه مواد پخته و طعمشان به خورد هم بروند
در آخر آن را مي‌كوبيم و روي آن را با پيازداغ، سير، نعنا داغ و گردو
تزيين مي‌كنيم. اين غذا بايد آن قدر بپزد كه به روغن بيفتد بعد آن را با
برنج كته شده يا نان ميل مي‌كنيم.

اين غذاي گرگاني را من در يك روستا در گرگان ياد گرفته‌ام. شما مي‌توانيد
با حداقل هزينه يك غذاي عالي، شيك، خوش‌مزه و سالم براي مهمان‌هاي خود
تدارك ببينيد.

كدو را شسته و خرد كرده با روغن سرخ مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم بعد پيازها
را با روغن سرخ كرده و به كدو اضافه مي‌كنيم. سپس سيرها را خرد كرده سرخ
مي‌كنيم و به مخلوط پياز و كدو افزوده نمك، فلفل، آب نارنج و رب انار را
نيز اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا همه مواد پخته و طعمشان به خورد هم بروند
در آخر آن را مي‌كوبيم و روي آن را با پيازداغ، سير، نعنا داغ و گردو
تزيين مي‌كنيم. اين غذا بايد آن قدر بپزد كه به روغن بيفتد بعد آن را با
برنج كته شده يا نان ميل مي‌كنيم.

نكته:

در صورت نبودن روغن حيواني از روغن جامد استفاده شود.
 
بالا