مواد لازم:
گوشت چرخ کرده حدود 600 الي 750 گرم
پیاز یک عدد کوچک ( رنده شده)
آرد نخودچی 5 الی 6 قاشق غ یا ( 2 عدد نان تست که درگوشه های سفت آنرا دور انداخته و در یک فنجان شیر خوابانده اید و نرم شده اند )
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل کمی
[ اگراز مزه گوشت یه تنهایی خوشتان نمیاید در صورت تمایل میتوانید یک قاشق غذا خوری مرزه خشک به مواد آن اضافه کنید .]
طرز تهیه:
این مواد را بایکدیگر ورز دهید و سپس از آن گلوله های کوچکی به اندازه شبرنگ یا به اندازه سیب گلاب درشت درست کنید و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید . ( خیلی سرخ نکنید که رنگشان تیره شود.) بعد آنها را کنار بگذارید.
مواد برای سس کوفته ها:
4/1 رول پنیر پیتزا ( پنیر ها را به صورت حلقه های نازک در آورید تا زود آب شوند .) یا اگر از پنیر ورقه استفاده میکنید 5 ورقه
شیر 1 فنجان
خامه 1 فنجان
یک عدد قرص سوپ (پس متوجه باشید که قبلا نمک به کوفته ها نزنید )
یک لیوان آب
قارچ 10 عدد متوسط که به اندازه دلخواه خرد شوند.
فلفل دلمه ای سرخ و زرد و سبزبه اندازه دلخواه ( که نگینی خرد شوند.)
یک عدد پیاز متوسط ( ریز خرد شده )
کمی زعفران دم كرده ( که رنگ فوق العاده قشنگی به غذا ميدهد .)
کمی پودر سیر هم برای سس آن
ادویه گرام ماسالا کمی
کمی گشنیز و جعفری برای تزیین
به تعداد لازم سيب زميني آب پز و پوست گرفته براي دور غذا
طرز تهیه:
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه 2 الی 3 قاشق غ آرد نخوچی و يك قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید . ( مراقب باشیذ که تیره نشود .همینکه کمی بو بگيرد و رنگش عوض شود کافیست ).
حال شیر را اضافه کنید و هم بزنید . 1 الي 2 قاشق زعفران دم كرده را هم داخل آن بریزید . قرص سوپ را خرد کنید و با پیاز و فلفل ها به مواد اضافه کنید . یک لیوان آب اضافه کنید و کوفته ها را داخل آن اضافه کنید و تا چند دقیقه همه را بجوشانید تا پیازها و فلفل ها نرم و مغز کوفته ها بپزد .
حال قارچ را اضافه کنید تا چند جوش بزند و خامه را هم داخل آن بریزید و هم بزنید . قارچ زود ميپزد . ميزان غلظت اين سس بايد در اين حال مثل ماست تازه باشد .اگر سفت تر است كمي شير اضافه كنيد و اگر هنوز خيلي شل است بجوشانید و پنیر را اضافه کنید تا كمي سفت تر شود . حال نمك آن را بچشيد . ( پنير به سس كمي قوام ميدهد. شير آنرا رقيق تر ميكند)
به محض آب شدن پنیر و کشدار شدن سس - غذا آماده سرو است .
در ظرف مناسب کشیده و سيب زميني آب پز و پوست گرفته را خرد كرده و كنار ظرف قرار دهيد و باقي سس را روي آن بريزيد و جعفری و گشنیز را بپاشید و سر میز ببرید
گوشت چرخ کرده حدود 600 الي 750 گرم
پیاز یک عدد کوچک ( رنده شده)
آرد نخودچی 5 الی 6 قاشق غ یا ( 2 عدد نان تست که درگوشه های سفت آنرا دور انداخته و در یک فنجان شیر خوابانده اید و نرم شده اند )
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل کمی
[ اگراز مزه گوشت یه تنهایی خوشتان نمیاید در صورت تمایل میتوانید یک قاشق غذا خوری مرزه خشک به مواد آن اضافه کنید .]
طرز تهیه:
این مواد را بایکدیگر ورز دهید و سپس از آن گلوله های کوچکی به اندازه شبرنگ یا به اندازه سیب گلاب درشت درست کنید و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید . ( خیلی سرخ نکنید که رنگشان تیره شود.) بعد آنها را کنار بگذارید.
مواد برای سس کوفته ها:
4/1 رول پنیر پیتزا ( پنیر ها را به صورت حلقه های نازک در آورید تا زود آب شوند .) یا اگر از پنیر ورقه استفاده میکنید 5 ورقه
شیر 1 فنجان
خامه 1 فنجان
یک عدد قرص سوپ (پس متوجه باشید که قبلا نمک به کوفته ها نزنید )
یک لیوان آب
قارچ 10 عدد متوسط که به اندازه دلخواه خرد شوند.
فلفل دلمه ای سرخ و زرد و سبزبه اندازه دلخواه ( که نگینی خرد شوند.)
یک عدد پیاز متوسط ( ریز خرد شده )
کمی زعفران دم كرده ( که رنگ فوق العاده قشنگی به غذا ميدهد .)
کمی پودر سیر هم برای سس آن
ادویه گرام ماسالا کمی
کمی گشنیز و جعفری برای تزیین
به تعداد لازم سيب زميني آب پز و پوست گرفته براي دور غذا
طرز تهیه:
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه 2 الی 3 قاشق غ آرد نخوچی و يك قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید . ( مراقب باشیذ که تیره نشود .همینکه کمی بو بگيرد و رنگش عوض شود کافیست ).
حال شیر را اضافه کنید و هم بزنید . 1 الي 2 قاشق زعفران دم كرده را هم داخل آن بریزید . قرص سوپ را خرد کنید و با پیاز و فلفل ها به مواد اضافه کنید . یک لیوان آب اضافه کنید و کوفته ها را داخل آن اضافه کنید و تا چند دقیقه همه را بجوشانید تا پیازها و فلفل ها نرم و مغز کوفته ها بپزد .
حال قارچ را اضافه کنید تا چند جوش بزند و خامه را هم داخل آن بریزید و هم بزنید . قارچ زود ميپزد . ميزان غلظت اين سس بايد در اين حال مثل ماست تازه باشد .اگر سفت تر است كمي شير اضافه كنيد و اگر هنوز خيلي شل است بجوشانید و پنیر را اضافه کنید تا كمي سفت تر شود . حال نمك آن را بچشيد . ( پنير به سس كمي قوام ميدهد. شير آنرا رقيق تر ميكند)
به محض آب شدن پنیر و کشدار شدن سس - غذا آماده سرو است .
در ظرف مناسب کشیده و سيب زميني آب پز و پوست گرفته را خرد كرده و كنار ظرف قرار دهيد و باقي سس را روي آن بريزيد و جعفری و گشنیز را بپاشید و سر میز ببرید