• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كيش ژامبون و پنير

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
كيش ژامبون و پنير


مواد اولیه :





  • آرد 250 گرم
  • كره 150 گرم
  • تخم‌مرغ يك عدد
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • آب سرد به ميزان لازم
طرز تهيه:

كيش يكي ازاردورهاي خوشمزه‌اي است كه از كشور فرانسه آمده و در واقع نوعي تارت مي‌باشد كه به جاي شكر در آن از نمك استفاده مي‌شود. طرز تهيه اين اردور بسيار آسان است.
ابتدا آرد ونمك را مخلوط كرده، كره، تخم‌مرغ و نصف ليوان آب را اضافه كرده و كاملا ورز مي‌دهيم تا خمير نرمي به دست آيد و آب را تا زماني كه خمير به دست نچسبد اضافه مي‌كنيم. خمير را در قالب تارت پهن كرده و با چنگال چند جاي آن را سوراخ كرده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 10 دقيقه قرار مي‌دهيم تا نيم‌پز شود.
ژامبون‌ها را خرد كرده و روي خمير نيم‌پز شده قرار مي‌دهيم تا سطح خمير را بپوشاند و روي آن پنيرخامه‌اي تكه شده مي‌گذاريم. خامه و تخم‌مرغ را با هم زده و روي مواد مي‌ريزيم و آن را مجدد در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم.




مواد لازم رويه كيش: ​

ژامبون مرغ ​ 150گرم
ژامبون گوشت ​ 150 گرم
پنير خامه‌اي ​ 200 گرم
خامه ​ 150گرم
تخم‌مرغ ​ سه عدد
 
بالا