معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
كيش ژامبون و پنير
مواد اولیه :
كيش يكي ازاردورهاي خوشمزهاي است كه از كشور فرانسه آمده و در واقع نوعي تارت ميباشد كه به جاي شكر در آن از نمك استفاده ميشود. طرز تهيه اين اردور بسيار آسان است.
ابتدا آرد ونمك را مخلوط كرده، كره، تخممرغ و نصف ليوان آب را اضافه كرده و كاملا ورز ميدهيم تا خمير نرمي به دست آيد و آب را تا زماني كه خمير به دست نچسبد اضافه ميكنيم. خمير را در قالب تارت پهن كرده و با چنگال چند جاي آن را سوراخ كرده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار ميدهيم تا نيمپز شود.
ژامبونها را خرد كرده و روي خمير نيمپز شده قرار ميدهيم تا سطح خمير را بپوشاند و روي آن پنيرخامهاي تكه شده ميگذاريم. خامه و تخممرغ را با هم زده و روي مواد ميريزيم و آن را مجدد در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 الي 45 دقيقه قرار ميدهيم.
مواد لازم رويه كيش:
ژامبون مرغ 150گرم
ژامبون گوشت 150 گرم
پنير خامهاي 200 گرم
خامه 150گرم
تخممرغ سه عدد
مواد اولیه :
- آرد 250 گرم
- كره 150 گرم
- تخممرغ يك عدد
- نمك يك قاشق چايخوري
- آب سرد به ميزان لازم
كيش يكي ازاردورهاي خوشمزهاي است كه از كشور فرانسه آمده و در واقع نوعي تارت ميباشد كه به جاي شكر در آن از نمك استفاده ميشود. طرز تهيه اين اردور بسيار آسان است.
ابتدا آرد ونمك را مخلوط كرده، كره، تخممرغ و نصف ليوان آب را اضافه كرده و كاملا ورز ميدهيم تا خمير نرمي به دست آيد و آب را تا زماني كه خمير به دست نچسبد اضافه ميكنيم. خمير را در قالب تارت پهن كرده و با چنگال چند جاي آن را سوراخ كرده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار ميدهيم تا نيمپز شود.
ژامبونها را خرد كرده و روي خمير نيمپز شده قرار ميدهيم تا سطح خمير را بپوشاند و روي آن پنيرخامهاي تكه شده ميگذاريم. خامه و تخممرغ را با هم زده و روي مواد ميريزيم و آن را مجدد در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 الي 45 دقيقه قرار ميدهيم.
مواد لازم رويه كيش:
ژامبون مرغ 150گرم
ژامبون گوشت 150 گرم
پنير خامهاي 200 گرم
خامه 150گرم
تخممرغ سه عدد