• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كي‌روش: اين پيروزي بزرگ تنها يك قدم براي صعود بود

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سرمربي تيم ملي فوتبال پس از پيروزي پرگل ايران برابر بحرين گفت: من مي‌خواهم به تمام بازيكنان ايران و فوتبال ايران به خاطر اين پيروزي بزرگ تبريك بگويم. بازيكنان من توانايي‌شان را در اين بازي به نمايش گذاشتند اما اين تنها يك قدم براي صعود از اين مرحله بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلوس كي‌روش پس از پيروزي 6 بر صفر ايران برابر بحرين در نشست خبري گفت: در ابتدا مي‌خواهم از همه حمايت‌هايي كه در اين بازي از ما توسط هواداران صورت گرفت تشكر كنم. آن‌ها ما را به جلو بردند و با انرژي‌شان به ما كمك زيادي كردند. حمايتي كه در اين بازي صورت گرفت، فوق‌العاده بود.
وي افزود: دوم مي‌خواهم از بازيكنانم تشكر كنم. آن‌ها عملكرد فوق‌العاده‌اي داشتند. ديدار بسيار حساسي بود و ممكن بود بعضي از بازيكنان ما درگير احساسات شوند كه خوشبختانه اين طور نشد. به همه بازيكنان و حتي آن‌هايي كه به خاطر مسائل تاكتيكي روي نيمكت بودند، تبريك مي‌گويم. ما به اين پيروزي بسيار ممطئن بوديم، چون من به بازيكنانم ايمان داشتم.
وي افزود:‌ قبل از بازي تنها يك چيز در ذهن‌مان بود. اين كه پيروز شويم و به جلو برويم. ما در اين مرحله بازي به بازي فكر مي‌كنيم و قدم به قدم امتياز مي‌گيريم اما 6 گل نتيجه خاصي بود.
كي‌روش در پاسخ به اين سوال كه عملكرد تيم ملي به خاطر برنامه‌هاي تاكتيكي شما بود يا اخراج بازيكن بحرين؟ گفت: چيزي كه اهميت دارد اين است كه ما 6 گل زديم و 3 امتياز گرفتيم. در دفاع و حمله عالي كار كرديم و اين پيروزي يك گام به جلو بود. هر سه امتياز را گرفته‌ايم اما هنوز كارمان تمام نشده است.
خبرنگاري از كي‌روش درباره خروج زودهنگامش از زمين پيش از پايان نيمه نخست پرسيد و گفت كه بين دو نيمه به بازيكنان چه گفتي كه كي‌روش گفت: پيش از بازي برنامه‌اي داريد اما وقتي بازي آغاز مي‌شود حريف به گونه‌اي ديگر بازي مي‌كند كه بايد برنامه دومي در ذهن داشته باشيد. در آن لحظات تنها به برنامه دوم فكر مي‌كردم و اين مسائل را با بازيكنان در ميان گذاشتم. به هر حال وقتي در دو بازي در تهران اين همه گل مي‌زنيم بايد تبريك بگويم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا براي بازي قطر و اندونزي نفري را به جاكارتا فرستاده بوديد؟ گفت: كسي از ما در آنجا حضور نداشت اما فيلم بازي را درخواست كرده‌ام و اين فيلم مورد آناليز قرار خواهد گرفت.
كي‌روش در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيكنان به اصرار شما در پرس حريف پاسخ مثبتي دادند؟ گفت‌: ما خيلي خوب كار كرديم. بحرين را دست كم نگيريد. درست است كه آن‌ها با اين نتيجه به ما باختند اما تيم خطرناكي هستند. وقتي بازيكنان ما 90 دقيقه كامل تمركز دارند اين نشان مي‌دهد كه كارمان خوب بوده است. من بار ديگر از فلسطين تشكر مي‌كنم كه ما را براي اين بازي آماده‌تر كرد. ما هم خوب دفاع كرديم و هم خوب حمله. اين كه 6 گل ما توسط 6 بازيكن متفاوت به ثمر رسيد نشان مي‌دهد كه تيم قدرتمندي داريم.
كي‌روش درباره اينكه بازيكنان ايراني خيلي زود در گل زني سير مي‌شوند اما امروز عملكرد متفاوتي داشتند، گفت: ما بازيكنان باكيفيتي داريم و از آن‌ها خواسته‌ام كه از فوتبال لذت ببرند.
در پايان نشست خبري كي‌روش، خبرنگار ايسنا از سرمربي تيم ملي پرسيد كه نمازي وقتي به تيلور گفت كه بازي خوبي بود، مربي انگليسي بحرين جواب داد بازي خوبي بود اما تنها در 30 ثانيه اول! كي‌روش در اين باره به ايسنا گفت: بايد بگويم بازي خيلي خوبي انجام داديم. 3 امتياز گرفتيم و يك گام پيش رفتيم. من به تيلور حق مي‌دهم كه چنين حرفي زده باشد. به هر حال رويارويي با تيم قدرتمند ايران با 10 نفر كار آساني براي هيچ تيمي در آسيا نيست.

بالا