• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لئورناردو: اينتر هنوز تسليم نشده‌ است

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي برزيلي اينترميلان در آستانه ديدار حساس تيمش برابر شالکه به خبرنگاران گفت: اميد زيادي براي راهيابي به دور بعدي ليگ قهرمانان داريم.

00028399.jpg

به نقل از اسوشيتدپرس، پس از پيروزي 5 بر 2 شالکه برابر اينتر در بازي رفت، همه نگاه‌ها به بازي برگشت در آلمان دوخته شده و مدافع عنوان قهرماني براي رسيدن به مرحله نيمه نهايي بايد با اختلاف چهار گل ميزبان خود را شکست دهد.
لئورناردو سرمربي اينتر گفت: ما بسيار خوش‌بين هستيم. هدف‌هاي ما هيچ تغييري نداشته‌اند. در بازي برگشت هر اتفاقي رخ دهد. اين چيزي است که من به آن اعتقاد دارم و بازيکنانم نيز با من هم عقيده هستند. ما مي‌توانيم به مرحله بعد برسيم زيرا بازيکناني در اختيار دارم که تجربه حضور در چنين شرايطي را داشته‌اند.

ساموئل اتوئو زماني که در بازي بارسلونا بازي مي‌کرد، در بازي رفت جام حذفي 5 بر يک مغلوب ختافه شده بودند ولي در بازي برگشت چهار بر صفر پيروز شده و به مرحله بعد رسيدند. حضور چنين بازيکناني در بازي برابر شالکه مي‌تواند درصد موفقيت ما را بالا ببرد. پيروزي چهار بر صفر آن هم در زمين حريف کار بسيار مشکلي است ولي در فوتبال چيزي قابل پيش‌بيني نيست. به نظر من روياها نيز در فوتبال مي‌توانند به واقعيت تبديل شوند.
سرمربي برزيلي اينتر که براي ميلان بازي مي‌کرده ادامه داد: تيم من پر از بازيکناني است که شخصيت بالايي دارند و از روحيه‌اي فوق‌العاده حرفه‌اي سود مي برند.
در ليگ قهرمانان و سري A براي قهرماني مي‌جنگيم. شک نکتيد با روحيه‌اي عالي به ميدان مي‌رويم و نشان خواهيم داد که هنوز تسليم نشده‌ايم. به شاگردانم ايمان دارم و به پيروزي نيز همين طور.

بالا