• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لئوناردو: دوران موفقيت هاي اينتر تمام نشده است

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي اينتر تاکيد کرد علي رغم فاصله 8 امتيازي با ميلان صدرنشين و از دست دادن شانس قهرماني در سري آ، دوران موفقيت هاي تيمش هنوز به پايان نرسيده است.

00028399.jpg

اینتری ها بعد از حذف از رقابت های چمپیونزلیگ، هنوز شانس قهرمانی در کوپا ایتالیا را دارند اما بعید است با توجه به فاصله زیادشان با میلان بتوانند بار دیگر در سری آ به قهرمانی برسند.
سرمربی برزیلی نرآتزوری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من فکر نمی کنم روند موفقیت های اینتر به پایان رسیده باشد .
وی افزود: ما باید 25 بازیکن حاضر در فهرست مان را تغییر بدهیم؟ من اعتقادی به تغییر دادن 15 یا 25 بازیکن ندارم. میلانی ها هم به نظر می رسید دوران شان به پایان رسیده اما آنها اکنون با بسیاری از بازیکنان چهار سال پیش در آستانه قهرمانی هستند.
اینتر در سری آ دوم است و در کوپا ایتالیا نیز شانس قهرمانی دارد. ضمن اینکه این تیم جام باشگاه های جهان را هم به دست آورده و سال گذشته هم به یک سه گانه رسیده است. نتایج گذشته محو نمی شوند.
اینتر امروز مقابل چزه نا قرار خواهد گرفت و لئوناردو معتقد است تیمش دیدار دشواری پیش رو دارد.
وی افزود: " من فکر می کنم چزه نا در حال حاضر خیلی خوب بازی می کند. آنها شور و شوق زیادی دارند و در دیدار امشب شرایط سختی برای ما رقم خواهند زد. البته ما هم تشنه پیروزی هستیم."
لئوناردو همچنین در مورد آینده اش گفت که دوست دارد در اینتر بماند تا زمانی که مدیران تیم دیگر او را نخواهند. " من یک مسئولیت به عهده گرفتم و هنوز اینجا هستم و دوست دارم به اینکار ادامه بدهم. من دوست دارم به به راهم ادامه بدهم و مطمئنم تا زمانی که بخواهم مربیگری کنم، برایم کار هست. و تا زمانی که قدرت دارم، در اینجا خواهم ماند. هر کاری بتوانم برای این باشگاه انجام خواهم داد."

بالا