• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لئوناردو: هنوز به قهرماني اميدواريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
پس از برد 1-2 اينتر مقابل لاتزيو، لئوناردو، مربي برزيلي اينتر اعلام کرد که تيمش هنوز نيم نگاهي به جام قهرماني دارد.

00026891.jpg

گلهای وسلی اسنایدر و ساموئل اتوئو در دیدار شنبه شب کافی بود تا نرآتزوری با دستیابی به هر سه امتیاز این بازی،به حضورش در کورس قهرمانی ادامه دهد.
در پایان این مسابقه لئوناردو به خبرنگاران گفت:« پیروزی، به ویژه در دیدار شنبه شب که بخش عمده ای از زمان بازی را ده نفره بازی کردیم و پنالتی زودهنگامی هم به نفع حریف اعلام شد . بازی هیجان انگیزی بود.الان باید این روند بردمان را ادامه دهیم و این مهمترین نکته است.»
بعد از 4 شکست سنگین آینده لئوناردو در اینتر با شک و شبهاتی مواجه شده ولی خود او تمایلی ندارد تا در این رابطه صحبتی کند:« الان زمان مناسبی برای فکر کردن به آینده نیست. فصل عجیب غریبی را پشت سرگذاشتیم، به ویژه که ریتم بازی های اینتر به خاطر مصدومیتهای متعدد و تغییرات مربیان تیم،دائما متوقف می شد. ولی قلب تیم همیشه می تپید.باز هم تکرار می کنم.الان زمان مناسبی برای صحبت کردن در مورد آینده نیست. هنوز تا پایان فصل فرصت داریم. آینده من؟ رفتار من و رابطه ام با سران باشگاه هرگز تغییر نکرده و همیشه یک جور بوده است. به همین خاطر به این صحبتها هیچ توجهی نمی کنم و فقط به تمام کردن رقابتهای این فصل و دست یابی به اهدافمان فکر می کنم.»
لئوناردو در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به این سوال که آیا هنوز نسبت به قهرمانی امیدوار است یا خیر گفت:« بله.امیدواریم.»

بالا