• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لئوناردو: هنوز هم به قهرماني فكر مي‌كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي اينترميلان پس از پيروزي با 10 بازيکن برابر لاتزيو همچنان به قهرماني در کالچو اميدوار است.

00026891.jpg

اينترنتي‌ها که در رده سوم جدول بودند با توجه به اين پيروزي و باخت ناپولي برابر پالرمو به مکان دوم رسيدند.
لئوناردو سرمربي برزيلي اين تيم گفت: پيروزي غيرقابل باوري بدست آورديم و معتقدم هر اتفاقي ممکن است رخ دهد. هنوز هم به قهرماني در سري A فکر مي‌کنم و دوست دارم با اينتر به اين عنوان برسم.درست است که 8 امتياز با ميلان فاصله داريم ولي زماني که با 10 بازيکن برابر لاتزيو پيروز مي‌شويد به هر چيزي اميدوار خواهيد شد.
وي ادامه داد: اين فصل کمي عجيب است. تغييرات مربي و آسيب ديدگي‌هاي فراوان موجب شده تا همه چيز از حالت عادي خارج شود در حالي که هيچ‌گاه از حرارت و جنگندگي بازيکنان براي قهرماني کاسته نشده است. پايه‌هاي اينتر بسيار محکم است و همواره به آينده روشن فکر مي‌کند.
لئو در پايان گفت: فراموش نکنيد هر اتفاقي ممکن است بيفتد. شايد خيلي خوشبين به نظر برسم ولي بايد بگويم دوست دارم عنوان‌هاي مختلفي با نرآتزوري بدست آورم. بدون شک با اين بازيکنان مي‌توانم. براي قهرماني به ميدان مي‌رويم و اميدوار به بدست آوردن آن هستيم.

بالا