مواد لازم:
خمیر لازانیای آماده=1 بسته
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز سرخ شده=3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=1 قاشق سوپخوری
سس سفید=2 فنجان
پنیر پیتزا=200 گرم
طرز تهيه:
گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت مي دهيم و مي گذاريم با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد . رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. از اين مايه گوشتي براي انواع غذاهاي ماكاروني و لازانيا استفاده مي كنيم.
براي پخت خمير لازانيا ( مثل ماكاروني ) ، در يك قابلمه بزرگ آب ريخته، مي گذاريم تا آب به جوش آيد. نمك و مقداري روغن براي جلوگيري از چسبيدن خميرها به آب مي افزاييم.خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید کاملا نرم شود(زیاد له نگردد)بعد آنرا در صافی می ریزیم و روی آنرا آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
حالا روی تخته کار دو ورق خمیر لازانیا را بصورت بعلاوه پهن می کنیم. یک قاشق از مایه گوشتی را در محل تلاقی دو ورق می گذاریم و روی آن یک قاشق پر پنر موزارلای رنده شده می گذاریم و با کمی فشار انرا فشرده و به شکل مربع در می آوریم. حالا اول بخش بالایی ورق زیری را روی گوشت می اوریم و بعد بخش سمت راست ورق بالاتر را روی ان می اوریم.بعد بخش پایینی ورق زیری و در اخر بخش سمت چپ را روی همه می اوریم.
نمی دانم مفهوم توضیح دادم؟! در آخر یک بقچه مربع شکل محتوی گوشت و پنیر داریم!!!
امیدوارم توضیحم را متوجه شوید!
به هر حال کف ظرف پیرکس چهار گوش را با سس سفید می پوشانیم و لازانیا های پیچیده را روی آن می چینیم و روی آنها را هم با سس سفید می پوشانیم. روی همه اینها را با پنیر پیتزا رنده شده می پوشانیم و نیم ساعت در فر می پزیم.
چاپ این دستور
ارسال شده توسط [ تکتم الماسی ] در 11/7/1388 : دیده شده 8535 بار
خمیر لازانیای آماده=1 بسته
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز سرخ شده=3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=1 قاشق سوپخوری
سس سفید=2 فنجان
پنیر پیتزا=200 گرم
طرز تهيه:
گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت مي دهيم و مي گذاريم با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد . رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. از اين مايه گوشتي براي انواع غذاهاي ماكاروني و لازانيا استفاده مي كنيم.
براي پخت خمير لازانيا ( مثل ماكاروني ) ، در يك قابلمه بزرگ آب ريخته، مي گذاريم تا آب به جوش آيد. نمك و مقداري روغن براي جلوگيري از چسبيدن خميرها به آب مي افزاييم.خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید کاملا نرم شود(زیاد له نگردد)بعد آنرا در صافی می ریزیم و روی آنرا آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
حالا روی تخته کار دو ورق خمیر لازانیا را بصورت بعلاوه پهن می کنیم. یک قاشق از مایه گوشتی را در محل تلاقی دو ورق می گذاریم و روی آن یک قاشق پر پنر موزارلای رنده شده می گذاریم و با کمی فشار انرا فشرده و به شکل مربع در می آوریم. حالا اول بخش بالایی ورق زیری را روی گوشت می اوریم و بعد بخش سمت راست ورق بالاتر را روی ان می اوریم.بعد بخش پایینی ورق زیری و در اخر بخش سمت چپ را روی همه می اوریم.
نمی دانم مفهوم توضیح دادم؟! در آخر یک بقچه مربع شکل محتوی گوشت و پنیر داریم!!!
امیدوارم توضیحم را متوجه شوید!
به هر حال کف ظرف پیرکس چهار گوش را با سس سفید می پوشانیم و لازانیا های پیچیده را روی آن می چینیم و روی آنها را هم با سس سفید می پوشانیم. روی همه اینها را با پنیر پیتزا رنده شده می پوشانیم و نیم ساعت در فر می پزیم.
چاپ این دستور
ارسال شده توسط [ تکتم الماسی ] در 11/7/1388 : دیده شده 8535 بار