baroon
متخصص بخش ادبیات
لازانیا را طبق دستور پخت در آب جوش قرار میدهیم؛ بعد آبکش کرده، هر ورق را جداگانه لبه آبکش قرار داده و با برس روغن میمالیم تا ورقههای لازانیا به هم نچسبد.
مواد اولیه:
فیله مرغ 200 گرم
لازانیا یک بسته
فلفل دلمهای رنگی از هر کدام یک عدد
پیاز بزرگ یک عدد
کدو سبز قلمی دو عدد
پنیر پارمزان دو قاشق سوپخوری
پنیر چدار یک پیمانه
روغن زیتون، نمک و فلفل و شیر به میزان لازم
طرز تهیه:
* لازانیا را طبق دستور پخت در آب جوش قرار میدهیم؛ بعد آبکش کرده، هر ورق را جداگانه لبه آبکش قرار داده و با برس روغن میمالیم تا ورقههای لازانیا به هم نچسبد.
* فیله مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا مزهدار شود.
* فلفل دلمهای، کدو و پنیر چدار را به صورت خلالی خرد میکنیم.
* داخل تابه مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود سپس پیاز خلال شده را درون تابه میریزیم و کمی هم میزنیم تا نرم شود، سپس کدو و فلفل دلمهای را اضافه میکنیم.
* مرغ را هم جداگانه تفت داده به این مواد میافزاییم و سپس نمک و فلفل زده از روی حرارت بر میداریم. پنیر چدار و پارمزان را هم اضافه میکنیم.
* یک ورقه لازانیا را در سینی قرار میدهیم، مقداری از مواد را روی یک قسمت از لازانیا قرار داده و شروع به لوله کردن مینماییم.
* داخل ظرف پیرکس یا مخصوص فر کمی شیر ریخته و لازانیاهای لوله شده را کنار هم میچینیم.
* در پایان مقداری پنیر پارمزان روی لازانیا پاشیده، سس میریزیم و درون فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه میگذاریم تا بپزد.
مواد لازم برای سس لازانیا:
سیر له شده دو حبه
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
کره 25 گرم
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
ادویه مخصوص لازانیا یک قاشق چایخوری
آب گوجهفرنگی یک پیمانه
فلفل تند ریز خرد شده یک عدد
طرز تهیه سس لازانیا:
سیر، پیاز و کره را داخل تابهای ریخته و پس از سبک شدن ادویهها را اضافه میکنیم، سپس آب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را افزوده و میگذاریم تا سس جا بیفتد.
نکــته:
* به جای پنیر چدار میتوان از پنیر موتزارلا (مخصوص پیتزا) استفاده کرد.
* میتوان فیله گوشت گوسفندی را هم به جای فیله مرغ به کار برد.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز