• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لبنیات برای چه کسانی ضرر دارد؟

baroon

متخصص بخش ادبیات



7138.jpg


درد عصب سیاتیک یکی از شایع ترین بیماری هایی است که به دلایل مختلف از قبیل تخریب غشای دیسک، جابه جایی لگن، آسیب دیدن استخوان خارجی، فشارهای عصبی و استرس ممکن است در افراد بزرگسال دیده شود.




راهکارهای مختلفی در شیوه های درمان های طبیعی در جهان وجود دارد که ابتلا به این بیماری و عود کردن آن در بدن را کنترل و مهار می کند.



نشانه های سیاتیک را بشناسید:

افراد مبتلا به دردهای عصب سیاتیک کاملا با این موضوع آشنا هستند که دردهای سیاتیک با شدت بسیار خفیف آغاز می شود و به مرور افزایش یافته و تشدید می شود. به طوری که تمامی ناحیه کمر و پاها را به مرور درگیر و دردناک می کند.


گاهی شدت درد آنچنان زیاد می شود که بیمار حتی قادر نیست پاهای خود را حرکت دهد و در شرایط فیزیکی دیگری قرار گیرد. به همین دلیل گاهی ممکن است شدت درد بیمار را خانه نشین کند. این واکنش ها همگی از علائم عود کردن سیاتیک در افراد است.


این توصیه ها را جدی بگیرید:

در طب سنتی توصیه های کاربردی زیادی برای کنترل و پیشگیری از تشدید دردهای عصب سیاتیک وجود دارد:


درمانگران طب سنتی پیاده روی صبحگاهی یا عصر گاهی مستمر و روزانه را در بهبود علائم حملات سیاتیک بسیار موثر می دانند و معتقدند نرمش و ورزش ملایم به مرور زمان مانع از گرفتگی و درد این عصب می شود.
این افراد بهتر است در وعده های غذایی خود، به ویژه وعده صبحانه یا میان وعده های صبح و عصر ازشیره انگور و مغز گردو استفاده کنند. این مواد تاثیر زیادی در بهبود سیاتیک و پیشگیری از دردناک شدن آن دارد.
بر اساس متون کهن طب سنتی، مصرف ماست و دوغ به همراه غذاها و موادغذایی که در آن ها گوشت قرمز یا سفید مصرف شده، توصیه نمی شود و بیماران مبتلا به سیاتیک باید از مصرف ماست یا دوغ به همراه این غذاها پرهیز کنند.




منبع : برترین ها









 
بالا