• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لحظه های نزدیکی (حلول ماه رمضان مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

عاشقی ما
چرخیدن بر مداری است بیضی به مرکزیت تو
سالهای دوری ، لحظه های نزدیکی ...
نایی اگر مانده تا پای به رفتن ادامه دهد
ته مانده ی همان دقایق دیدار های روبروست
ایستاده‌ای و تمام سیاره‌ها طوافت می‌کنند. سرت شلوغ است. کهکشان است مثلا!‌
بزرگترها نزدیکترند. ما خرده سیاره‌ها افتاده‌ایم به مدارهای آخر. تا کی بشود که چشمک‌مان از آن دور دورها چشمت را بگیرد، دست‌های جاذبه‌ات را باز کنی تا من پیله‌ی مدار را بشکنم. ستاره‌ای دنباله‌دار بشوم؛ گریزان به آغوشت. مسیر روشن وصال! و بعد، مزه‌ی یکی شدن...
کهکشانی که یک سیاره خلوت‌تر شده؛ ستاره‌ای که به مرکز پیوسته.

مصطفی حسن زاده

gorg nama

متخصص بخش
ماه رمضان ماه مهمانی خدا

من به نوبه ی خودم فرا رسیدن این ماه مبارک رو به تمام شیعیان و مسلمانان دنیا تبریک میگم انشالله که بتونیم تمام وض هامونو بگیریم درضمن من هنوز 3سالمه پسمن نگیمم میشه نه از شوخی گذشته صبح پاشدم هرچی دویدم نتوستم بگیرم روضرو خیلی سریع میدوه داداشا و خواهرا الله اکیر

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم به نوبه خودم این ماه مبارک رو به همه ی مسلمانان جهان تبریک می گم.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

متن عربي ، فارسي و انگليسي دعا و مناجات استاد شجريان ويژه ماه رمضان، همرا با دانلود فايل صوتي

ربناي اول، سوره آل عمران از سوره هاي مدني - آيه شماره 8

متن عربي :
رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ

ترجمه فارسي :
بارالها ، دل هاي ما را به باطل ميل مده پس از آنكه به حق هدايت فرمودي ، و به ما از لطف خويش اجر كامل عطا فرما كه همانا تويي بخشنده بي عوض و منت .

ترجمه انگليسي:
lord, do not cause our hearts to swerve after you have guided us. grant us your mercy. you are the embracing giver.

ربناي دوم، سوره مومنون از سوره هاي مكي - آيه شماره 109

متن عربي :
إِنَّهُ كَانَ فَرِيقٌ مِّنْ عِبَادِي يَقُولُونَ رَبَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ

ترجمه فارسي:
زيرا شماييد كه چون طايفه اي از بندگان صالح من روي به من آورده و عرض مي كردند بارالها ما به تو ايمان آورديم ، تو از گناهان ما درگذر و در حق ما لطف و مهرباني فرما كه تو بهترين مهربانان هستي .

ترجمه انگليسي:
among my worshipers there were a party who said: "lord, we believed. forgive us and have mercy on us: you are the best of the merciful."

ربناي سوم، سوره كهف از سوره هاي مكي - آيه شماره 10

متن عربي :
إِذْ أَوَى الْفِتْيَةُ إِلَى الْكَهْفِ فَقَالُوا رَبَّنَا آتِنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا

ترجمه فارسي :
آنگاه‌ كه آن جوانان كهف ( از بيم دشمن ) در غار كوه پنهان شدند از درگاه خدا مسئلت كردند بارالها تو در حق ما به لطف خاص خود رحمتي عطا فرما و بر ما وسيله رشد و هدايتي كامل مهيا ساز .

ترجمه انگليسي :
when the youths sought refuge in the cave, they said: 'lord give us from your mercy and furnish us with rectitude in our affair
ربناي چهارم ، سوره بقره از سوره هاي مدني - آيه 250

متن عربي :
وَلَمَّا بَرَزُواْ لِجَالُوتَ وَجُنُودِهِ قَالُواْ رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

ترجمه فارسي :
چون آنها در ميدان مبارزه جالوت و لشكريان او آمدند از خدا خواستند كه بار پروردگارا به ما صبر و استواري بخش و ما را ثابت قدم دار و ما را بر شكست كافران ياريفرما .

ترجمه انگليسي:
when they appeared to goliath and his soldiers, they said: 'lord, pour upon us patience. make us firm of foot and give us victory against the nation of unbelievers

پرشین گیگ - دانلود - rabana.mp3

khodam

متخصص بخش ادبیات
روزه و نمازه همگی قبول ما رو هم موقع دعاهاتون یاد کنید. :دل شکسته:

Reza

متخصص بخش اسکریپت

مارا به دعا کاش نسازند فراموش رندان سحرخیز که صاحب نفسانند . . .
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر شما مبارک
=
آنکه نگران شکم است از ماه خدا می هراسد
و آنکه دوست خداست برای آن لحظه شماری می کند
چه آزمون جالبی!!!

آخرین ویرایش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
رمضان ماه امساک است.
امساک یعنی بنده شکم نباشی...

بنده خدا باشی.

این خوشمزه است آن خوشمزه...نگویی.