B a R a N
مدير ارشد تالار
لقمه های گوشت قلقلی
• تعداد: 24 عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
مواد لازم
• یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی
• 24 عدد گوشت قلقلی پخته شده (700 گرم گوشت چرخکرده)
• 800 گرم سس گوجه فرنگی
• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
• نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• 6 ورقه پنیر چدار
• 4 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
• 24 عدد نان همبرگر بسیار کوچک
طرز تهیه
1. پیازها را کف تابه بچینید. روی آنها گوشت قلقلی ها را بگذارید. در یک کاسه، سس گوجه فرنگی، سرکه بالزامیک و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و روی گوشت داخل تابه برزید.
2. در تابه را بگذارید و به مدت 2 ساعت آنها را بپزید.
3. برای سرو، پنیر، گوجه فرنگی و گوشت را روی نان بگذارید و لایه رویی نان را روی آنها قرار دهید.
• تعداد: 24 عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت

مواد لازم
• یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی
• 24 عدد گوشت قلقلی پخته شده (700 گرم گوشت چرخکرده)
• 800 گرم سس گوجه فرنگی
• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
• نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• 6 ورقه پنیر چدار
• 4 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
• 24 عدد نان همبرگر بسیار کوچک
طرز تهیه
1. پیازها را کف تابه بچینید. روی آنها گوشت قلقلی ها را بگذارید. در یک کاسه، سس گوجه فرنگی، سرکه بالزامیک و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و روی گوشت داخل تابه برزید.
2. در تابه را بگذارید و به مدت 2 ساعت آنها را بپزید.
3. برای سرو، پنیر، گوجه فرنگی و گوشت را روی نان بگذارید و لایه رویی نان را روی آنها قرار دهید.