• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لمپارد: بايد بلکپول را ببريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
فرانک لمپارد، هافبک چلسي از بازيکنان تيمش خواسته عملکرد خوبي مقابل بلکپول در ديدار امشب ليگ برتر داشته باشند.

00016290.jpg

آنها سه‌شنبه منچستریونایتد را دو بر یک بردند و با توجه به این که هم یونایتد و هم آرسنال امتیاز از دست دادند، آنها حتی شاید بتوانند با برد در بلومفیلد رود به کورس قهرمانی برسند.
لمپارد پس از دیدار با یونایتد گفت که این نتیجه اگر با برد مقابل مردان یان هالووی همراه نشود به درد نخواهد خورد. او حالا گفته: «حرف من روشن بود چون سه امتیاز، سه امتیاز است و با بردن منچستریونایتد، داریم حالا به بالا نگاه می‌کنیم.
نمی‌توانیم دل به آن برد ببندیم. ما در ماه‌های گذشته چند صبح کاذب داشتیم ولی حالا باید روی برد با یونایتد به پیش برویم و بازی با بلکپول را ببریم.
آنها این فصل من را شگفت‌زده کرده‌اند. اوایل فصل بدون این که قصد بی‌احترامی داشته باشم می‌گفتم آنها از صرف حضور در لیگ برتر خوشحالند، اما آنها با کیفیت و سخت‌کوشی‌شان من را متحیر ساختند.
یان هالووی، مربی آنها را دوست دارم. او خودسر است و گاهی بعضی‌ها به او می‌تازند، اما تماشای مربی‌گری او فوق‌العاده است.
چارلی آدام یکی از بهترین بازیکنان این فصل بوده و آنها جای خالی او را حس کرده‌اند، اما در هر حال بردن آنها کار آسانی نیست. آنها مقابل منچستریونایتد هم باختند اما Gung-Ho (سرسخت) بودند و تماشای بازی آنها لذت‌بخش بود.»
این هافبک تیم ملی انگلیس در این فصل نقش دفاعی‌تری یافته و کارلو آنچلوتی با حضور او تیم را به آرایش جدید 2-4-4 برده است.
او گفت: «این سیستم به این معنی است که مسئولیت من کمی دفاعی‌تر شده است، اما هنوز هم فرصت به پیش رفتن را می‌یابم، هرچند کمی کمتر. چون سه هافبک در جلو داریم و یکی عقب‌تر می‌نشیند.
در انگلیس این کار را کرده‌ام و مربی بسیار در این زمینه با انضباط عمل کرده است. در انگلیس باید دفاعی‌تر هم باشم.»

بالا