مواد لازم
راسته با استخوان گوسفندی یك كیلوگرم
روغنزیتون چهار قاشق سوپخوری
پیاز یك عدد
پودرسیر نصف قاشق چایخوری
سس سویا یك قاشق سوپخوری
نمك یك قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
كره و زعفران آبكرده به میزان لازم
گوجهفرنگی، زیتون و سبزی در صورت تمایل
طرز تهیه
ابتدا رگ و چربیهای گوشت را گرفته، اما استخوانها روی آن باقی بماند. سپس با دو قاشق روغنزیتون، پیاز، فلفل، پودرسیر، نمك و سسسویا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت میگذاریم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدنی دو قاشق دیگر روغنزیتون ریخته و دو طرف آن را خوب سرخ میكنیم. پس از سرخ شدن مقداری كره و زعفران آبكرده را با قلممو روی آن بزنید تا خوشمزهتر شود و با گوجهفرنگی، زیتون و سبزی تزئین كنید.
راسته با استخوان گوسفندی یك كیلوگرم
روغنزیتون چهار قاشق سوپخوری
پیاز یك عدد
پودرسیر نصف قاشق چایخوری
سس سویا یك قاشق سوپخوری
نمك یك قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
كره و زعفران آبكرده به میزان لازم
گوجهفرنگی، زیتون و سبزی در صورت تمایل
طرز تهیه
ابتدا رگ و چربیهای گوشت را گرفته، اما استخوانها روی آن باقی بماند. سپس با دو قاشق روغنزیتون، پیاز، فلفل، پودرسیر، نمك و سسسویا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت میگذاریم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدنی دو قاشق دیگر روغنزیتون ریخته و دو طرف آن را خوب سرخ میكنیم. پس از سرخ شدن مقداری كره و زعفران آبكرده را با قلممو روی آن بزنید تا خوشمزهتر شود و با گوجهفرنگی، زیتون و سبزی تزئین كنید.