لوئيز ميا :" كاكا نيمكت نشين مهمي است "
مرجع خبري رئال مادريد : لوئيز ميا ، بازيكن اسبق رئال مادريد و بارسلونا ، در آستانه دو الكلاسيكوي پيش رو پاسخگوي سوالات كاربران ماركا بود .
با توجه به روحيه اي كه رئال با قهرماني كوپا گرفته و سرخوردگي بارسلونا ، كدام يك را در ومبلي مي بيني ؟
همه چيز خيلي نزديك است ، همان طور كه در بازي ليگ و كوپا ديديم دو تيم خيلي به هم نزديك بودند ، به نظرم باز هم بازي نزديكي را شاهد خواهيم برد .
خودت دلت با كدام است ، رئال مادريد يا بارسلونا ؟
قلبم تقسيم شده است .7 سال در رئال مادريد بودم و شش سال در بارسلونا . هر دو تيم براي من خيلي خوب بودند ، به نظرم هر تيمي كه بهتر باشد برنده مي شود ، هر چند كه فوتبال بارسلونا را بيشتر مي پسندم .
در بارسلونا بيشتر از بازي لذت بردي يا رئال مادريد ؟
در بارسلونا شروع هيجان انگيزي در لاليگا داشتم . فينال كوپا در والنسيا هيچ گاه فراموشم نمي شود .
به نظرتان از ميان آكادمي هاي رئال ، بارسا و اتلتيكو كدام يك بهتر هستند ؟
كار هر سه آنها خوب است ، دوست ندارم اسم ببرم .
به نظرت چرا مورينيو به بازيكني همچون پدرو لئون اعتماد ندارد ؟
اين مربي است كه ترجيح مي دهد كدام بازيكن به تاكتيكش مي خورد و كدام نمي خورد . سيستم مورينيو بر مبناي سرعت است . پدرو لئون بازيكن خوش تكنيكي است اما سرعت ندارد . به همين علت مورينيو دنبال بازيكني با سطح ديگر است .
كريستيانو يا مسي ؟ كاسياس يا والدس ؟ مورينيو يا پپ ؟ راموس يا الوس ؟
مسي ، كاسياس ، پپ و آلوس .
بيشتر دوست داري رئال به نيمه نهايي برسد يا بارسا ؟
در زمان هيرو و زيدان ، رئال مادريد را دوست داشتم و حالا بارسلونا . بيشتر به سبك فوتبال تيمها توجه دارم .
به نظرت رئال مادريد بايد چه خريدهايي در تابستان داشته باشد ؟
به من مربوط نيست . البته به نظرم بهتر است در خط هافبك بازيكن بخرند .
نظرت در اين باره كه كانالس زياد در رئال بازي نمي كند ؟
او بازيكني است كه همه مي شناسندش و توانايي هاي زيادي دارد . امسال چيزهاي زيادي ياد گرفته است ، حضور در چنين باشگاهي با اين سن آسان نيست .
به سود بارساست كه بازي برگشت در نيوكمپ است ؟
بله ، تا حدودي . كار در نيوكمپ براي هر تيمي مشكل است .
به نظرت كاكا بايد چهارشنبه فيكس شود ؟
مشكل است . فكر كنم كه بتواند ذخيره مهمي باشد . در مستايا خيلي پر تحرك بود . رئال ذخيره هايي همچون هيگوائين ، كاكا و بنزما دارد كه خيلي خوب است . رئال مادريد نسبت به فينال كوپا روند رو به رشدي داشته است .
با توجه به روحيه اي كه رئال با قهرماني كوپا گرفته و سرخوردگي بارسلونا ، كدام يك را در ومبلي مي بيني ؟
همه چيز خيلي نزديك است ، همان طور كه در بازي ليگ و كوپا ديديم دو تيم خيلي به هم نزديك بودند ، به نظرم باز هم بازي نزديكي را شاهد خواهيم برد .
خودت دلت با كدام است ، رئال مادريد يا بارسلونا ؟
قلبم تقسيم شده است .7 سال در رئال مادريد بودم و شش سال در بارسلونا . هر دو تيم براي من خيلي خوب بودند ، به نظرم هر تيمي كه بهتر باشد برنده مي شود ، هر چند كه فوتبال بارسلونا را بيشتر مي پسندم .
در بارسلونا بيشتر از بازي لذت بردي يا رئال مادريد ؟
در بارسلونا شروع هيجان انگيزي در لاليگا داشتم . فينال كوپا در والنسيا هيچ گاه فراموشم نمي شود .
به نظرتان از ميان آكادمي هاي رئال ، بارسا و اتلتيكو كدام يك بهتر هستند ؟
كار هر سه آنها خوب است ، دوست ندارم اسم ببرم .
به نظرت چرا مورينيو به بازيكني همچون پدرو لئون اعتماد ندارد ؟
اين مربي است كه ترجيح مي دهد كدام بازيكن به تاكتيكش مي خورد و كدام نمي خورد . سيستم مورينيو بر مبناي سرعت است . پدرو لئون بازيكن خوش تكنيكي است اما سرعت ندارد . به همين علت مورينيو دنبال بازيكني با سطح ديگر است .
كريستيانو يا مسي ؟ كاسياس يا والدس ؟ مورينيو يا پپ ؟ راموس يا الوس ؟
مسي ، كاسياس ، پپ و آلوس .
بيشتر دوست داري رئال به نيمه نهايي برسد يا بارسا ؟
در زمان هيرو و زيدان ، رئال مادريد را دوست داشتم و حالا بارسلونا . بيشتر به سبك فوتبال تيمها توجه دارم .
به نظرت رئال مادريد بايد چه خريدهايي در تابستان داشته باشد ؟
به من مربوط نيست . البته به نظرم بهتر است در خط هافبك بازيكن بخرند .
نظرت در اين باره كه كانالس زياد در رئال بازي نمي كند ؟
او بازيكني است كه همه مي شناسندش و توانايي هاي زيادي دارد . امسال چيزهاي زيادي ياد گرفته است ، حضور در چنين باشگاهي با اين سن آسان نيست .
به سود بارساست كه بازي برگشت در نيوكمپ است ؟
بله ، تا حدودي . كار در نيوكمپ براي هر تيمي مشكل است .
به نظرت كاكا بايد چهارشنبه فيكس شود ؟
مشكل است . فكر كنم كه بتواند ذخيره مهمي باشد . در مستايا خيلي پر تحرك بود . رئال ذخيره هايي همچون هيگوائين ، كاكا و بنزما دارد كه خيلي خوب است . رئال مادريد نسبت به فينال كوپا روند رو به رشدي داشته است .