مواد لازم:
لوبيا سبز =نيم كيلوگرم
برنج= يك كيلوگرم
فيله مرغ =پنج عدد
پياز= يك عدد
زعفران= يك قاشق چايخوري
روغن، نمك و فلفل =به ميزان لازم
ادويه= در صورت تمايل
طرز تهيه:
ابتدا لوبياسبز را خلال كرده و به همراه پياز، تفت ميدهيم. سپس فيلهمرغ را به آنها اضافه كرده، بعد با دوليوان آب ميگذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود. آنگاه، برنج را كه از قبل خيس كردهايم، آبكش كرده و كنار ميگذاريم. وقتي، مخلوط لوبيا و مرغ كاملا پخت، يك قاشق چايخوري زعفران به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا با حرارت متوسط به خورد مواد برود، آنگاه، در صورت تمايل، مقداري نمك و ادويه به مواد بزنيد، و آنها را لابهلاي برنج ريخته، دم كنيد. پس از 45 دقيقه غذا آماده است. در ضمن ميتوانيد مقداري گوشت، كنار گذاشته و براي تزئين ديس برنج به كار ببريد.
لوبيا سبز =نيم كيلوگرم
برنج= يك كيلوگرم
فيله مرغ =پنج عدد
پياز= يك عدد
زعفران= يك قاشق چايخوري
روغن، نمك و فلفل =به ميزان لازم
ادويه= در صورت تمايل
طرز تهيه:
ابتدا لوبياسبز را خلال كرده و به همراه پياز، تفت ميدهيم. سپس فيلهمرغ را به آنها اضافه كرده، بعد با دوليوان آب ميگذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود. آنگاه، برنج را كه از قبل خيس كردهايم، آبكش كرده و كنار ميگذاريم. وقتي، مخلوط لوبيا و مرغ كاملا پخت، يك قاشق چايخوري زعفران به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا با حرارت متوسط به خورد مواد برود، آنگاه، در صورت تمايل، مقداري نمك و ادويه به مواد بزنيد، و آنها را لابهلاي برنج ريخته، دم كنيد. پس از 45 دقيقه غذا آماده است. در ضمن ميتوانيد مقداري گوشت، كنار گذاشته و براي تزئين ديس برنج به كار ببريد.