ahmadfononi
معاونت انجمن
مدافع اينتر گفته اگر پيشنهادي برسد به اين تيم ميرود.
لوسیو، مدافع اینتر اظهار نظری شگفتانگیز کرده و گفته اگر بایرن مونیخ به او پیشنهاد بدهد حاضر است به این تیم برگردد.
او دیروز گفت: «من همین حالا به بایرن برنمیگردم، چون عضو اینتر هستم.
اما در فوتبال هر چیزی ممکن است. این مساله تنها به من مربوط نیست و به اینتر و بایرن هم بستگی دارد. اما اگر تنها قرار بود من تصمیم بگیرم، به بایرن بله میگفتم.»
بایرن هنوز این بازیکن 32 ساله را بسیار ارج مینهد و فرانس بکنباوئر گفته: «به نظرم اشتباه کردیم که گذاشتیم لوسیو برود.
دیدیم که چقدر برای بایرن مهم بود. در غیاب او بود که دیدیم چه شد.»
با این حال اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن نظر دیگری دارد: «او قراردادی سهساله از اینتر پیشنهاد داشت و پول بیشتری هم میگرفت. به همین دلیل رفت.»
لوسیو در سال 2004 از بایر لورکوزن به بایرن مونیخ پیوست و در سال 2009 از این تیم به اینتر رفت.
![00010056.jpg](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00010056.jpg)
او دیروز گفت: «من همین حالا به بایرن برنمیگردم، چون عضو اینتر هستم.
اما در فوتبال هر چیزی ممکن است. این مساله تنها به من مربوط نیست و به اینتر و بایرن هم بستگی دارد. اما اگر تنها قرار بود من تصمیم بگیرم، به بایرن بله میگفتم.»
بایرن هنوز این بازیکن 32 ساله را بسیار ارج مینهد و فرانس بکنباوئر گفته: «به نظرم اشتباه کردیم که گذاشتیم لوسیو برود.
دیدیم که چقدر برای بایرن مهم بود. در غیاب او بود که دیدیم چه شد.»
با این حال اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن نظر دیگری دارد: «او قراردادی سهساله از اینتر پیشنهاد داشت و پول بیشتری هم میگرفت. به همین دلیل رفت.»
لوسیو در سال 2004 از بایر لورکوزن به بایرن مونیخ پیوست و در سال 2009 از این تیم به اینتر رفت.