ليونل مسي کفش طلاي اروپا را برد
[h=2]مهاجم آرژانتيني بارسلونا به دومين کفش طلاي فوتبال اروپا دست پيدا کرد.
[TD="align: left"]
[/TD]
"ليونل مسي" 25 ساله فصل گذشته 50 گل براي بارسلونا به ثمر رساند و اين در حالي است که همتاي وي، کريستيانو رونالدو، 46 گل زد. مسي اين جايزه را به هم تيميهاي خود اهدا کرد. به گزارش مهر، وي گفت: اين جايزه مربوط به گلزني است اما بدون هم تيميهايم من نمي توانستم اين گلها را به ثمر برسانم. تلاش نمي کنم تا به جوايز انفرادي دست پيدا کنم بلکه به دنبال کسب جام براي تيم هستم. گلهاي من باعث قهرماني لاليگا، جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا شده است. اينها گلهاي من هستند، گل هاي تيم.
مسي در سال 2010 براي اولين بار با به ثمر رساندن 34 گل به توپ طلاي اروپا دست پيدا کرد.
"تيتو ويلانووا"، سرمربي بارسلونا، در خصوص مسي گفت: ما بازيکني شبيه به او نداريم. اين جايزه تنها به خاطر گلزني او نيست بلکه به اين خاطر است که چطور فوتبال را مي بيند و درک مي کند. اين موضوع باعث بزرگي مسي شده است.
مسي فصل گذشته در تمامي رقابتها 73 گل براي بارسلونا به ثمر رساند و رکورد 67 گل "گرد مولر"، مهاجم بايرن مونيخ که در فصل 73-1972 به ثبت رسيده بود را شکست.
مسي در ماه مارس رکورد 232 گل "سزار رودريگز" را پشت سر گذاشت و به عنوان برترين گلزن تاريخ باشگاه بارسلونا لقب گرفت.
مسي در اين فصل از رقابتها 17 گل به ثمر رسانده و فقط دو گل کم دارد تا رکورد سال 1958 پله را پشت سر بگذارد.
سابه يا:افتخاربزرگي است که مربي مسي هستم
[h=2]سرمربي آلبي سلسته اهداي کفش طلاي سال 2012 را به مسي تبريک گفت.
[/TD]
آلخاندرو سابه يا، سرمربي تيم ملي آرژانتين در صحبت هايي به اين نکته اشاره کرده که اين افتخار بزرگي است که مي تواند در تيم ملي آرژانتين، مسي را هدايت کند.
مسي 25 ساله روز دوشنبه توانست کفش طلاي سال 2012 اروپا را مال خود کند. او در فصل گذشته موفق شد تا در رقابت هاي لاليگا 50 گل بزند و نزديک ترين رقيب او، کريستيانو رونالدو 46 گل زده بود.
به گزارش گل، بعد از اهداي اين جايزه به مسي، آلخاندرو سابه يا، سرمربي تيم ملي آرژانتين به تمجيد از مسي پرداخت و او را يک بازيکن بي نظير خواند. سابه يا در صحبت هايي گفت:« مسي توانايي هايش براي حضور در تيم ملي آرژانتين را خيلي زود بروز داد؛ در حالي که خيلي کم سن و سال بود و راهش را در تيم ملي باز کرد. با حمايت تيم باشگاهي اش (بارسلونا) و خانواده اش، او رشد و پيشرفت کرد. اين افتخار بزرگي است که سرمربي تيم ملي آرژانتين هستم و بهترين بازيکن دنيا را دراختيار دارم. حس نهفته درون اوست که به ما کمک مي کند تا موفقيت هاي بيشتري کسب کنيم.»
سابه يا به علاوه در تمجيد از مسي او را بزرگترين بازيکن دنياي فوتبال خواند ودر واکنش به مقايسه او با پله و ديگو مارادونا هم صحبت کرد و گفت:«برايم غيرمنطقي است که بخواهم او را با پله و مارادونا مقايسه کنم.اين سه نفر در سه دوره مختلف فوتبال بازي مي کردند. شايد مسي بهترين بازيکن تاريخ باشد ولي من چنين حرفي را برزبان نمي آورم. چون اين يک ادعاي بزرگ است.»
مهاجم آرژانتيني بارسلونا به دومين کفش طلاي فوتبال اروپا دست پيدا کرد.
[/TD]
"ليونل مسي" 25 ساله فصل گذشته 50 گل براي بارسلونا به ثمر رساند و اين در حالي است که همتاي وي، کريستيانو رونالدو، 46 گل زد. مسي اين جايزه را به هم تيميهاي خود اهدا کرد. به گزارش مهر، وي گفت: اين جايزه مربوط به گلزني است اما بدون هم تيميهايم من نمي توانستم اين گلها را به ثمر برسانم. تلاش نمي کنم تا به جوايز انفرادي دست پيدا کنم بلکه به دنبال کسب جام براي تيم هستم. گلهاي من باعث قهرماني لاليگا، جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا شده است. اينها گلهاي من هستند، گل هاي تيم.
مسي در سال 2010 براي اولين بار با به ثمر رساندن 34 گل به توپ طلاي اروپا دست پيدا کرد.
"تيتو ويلانووا"، سرمربي بارسلونا، در خصوص مسي گفت: ما بازيکني شبيه به او نداريم. اين جايزه تنها به خاطر گلزني او نيست بلکه به اين خاطر است که چطور فوتبال را مي بيند و درک مي کند. اين موضوع باعث بزرگي مسي شده است.
مسي فصل گذشته در تمامي رقابتها 73 گل براي بارسلونا به ثمر رساند و رکورد 67 گل "گرد مولر"، مهاجم بايرن مونيخ که در فصل 73-1972 به ثبت رسيده بود را شکست.
مسي در ماه مارس رکورد 232 گل "سزار رودريگز" را پشت سر گذاشت و به عنوان برترين گلزن تاريخ باشگاه بارسلونا لقب گرفت.
مسي در اين فصل از رقابتها 17 گل به ثمر رسانده و فقط دو گل کم دارد تا رکورد سال 1958 پله را پشت سر بگذارد.
مسي:کفش طلا را مديون همتيميهايم هستم
[h=2]ستاره آرژانتيني بارسلونا پس از دريافت جايزه کفش طلا گفت: رويايم اين است که فوتبالم را در بارسا به پايان برسانم.
[/TD]
ستاره آرژانتيني بارسلونا کفش طلا را از دستان لوئيس سوارز دريافت کرد. ليونل مسي پس از اينکه توانست فصل گذشته پنجاهمين گل خود را در رقابتهاي لاليگا به ثمر برساند، اين جايزه را از دستان تنها اسپانيايي که توپ طلا را تصاحب کرده، دريافت کرد.
به گزارش فارس، وي در اينباره اظهار داشت: احتمالاً هفته آينده شيوه شادي پس از گلم را تغيير خواهم داد.
مسي خاطرنشان کرد: ميخواهم از خانواده، همتيميها و هرکسي که به اينجا آمده تشکر کنم. اين جايزه را با تمام آنها تقسيم ميکنم؛ زيرا دريافت آن بدون کمک همتيميهايم ميسر نبود.
مسي که با تمديد قراردادش با بارسلونا عشق خود را به اين باشگاه نشان داده، افزود: روياي من اين است که فوتبالم را در بارسا به پايان برسانم. اين يک جايزه گروهي است؛ هرگاه که يکي از اين افتخارات فردي را کسب کردهام، اين را گفتهام. اين حقيقت است و اين بار بيش از هميشه چنين چيزي را ميگويم. بدون کمک هميتيميهايم نميتوانستم تمام آن گلها را به ثمر برسانم.
لوئيس سوارز مهاجم ليورپول هم به تمجيد از مسي پرداخت و گفت: او ماهيت فوتبال است. هرگز بازيکني سريعتر، بامهارتتر و تکنيکيتر از مسي که اين تعدا گل بزند وجود نداشته است.
تبريک بازيکنان به مسي پس از دريافت کفش طلا
[h=2]مدافع بارسلونا با تبريک به مسي براي دريافت کفش طلا معتقد است که ميتواند به نوهاش بگويد که با بهترين بازيکن دنيا همتيمي بوده است.
[/TD]
ساندرو روسل اولين کسي بود که چند ساعت پيش از دريافت جايزه کفش طلا در بارسلونا به ليونل مسي تبريک گفت. رئيس باشگاه بارسونا گفت: به ليونل مسي به خاطر انتخاب به عنوان بهترين گلزن در ليگهاي اروپايي تبريک ميگويم.
به گزارش فارس، جرارد پيکه نيز نوشت: ميتوانم روزي به نوهام بگويم که با بهترين بازيکن دنيا همتيمي بودهام و به مسي بابت دريافت کفش طلا تبريک ميگويم.
سسک فابرگاس که در تيم جوانان بارسلونا با مسي و پيکه همبازي بود نيز در تبريک به اين مهاجم آرژانتيني نوشت: تبريک به مسي به خاطر دريافت کفش طلا؛ او شايستگي بيشتري دارد.
پدرو رودريگوئز، سرجي روبرتو و مارک بارترا نيز از جمله همتيميهاي مسي در تيم ملي آرژانتين بودند که به وي بابت کسب اين جايزه با اين مضمون تبريک گفتند: 50 گل در لاليگا. تبريک به مسي براي دريافت کفش طلا.