• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

/ليگ برتر واليبال/ سرمربي شهرداري اروميه: در هر بازي براي پيروزي مي‌جنگيم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سرمربي تيم واليبال شهرداري اروميه پس از پيروزي در سه گيم متوالي مقابل كاشان گفت: براي ما فرقي نمي‌كند مقابل چه تيمي به ميدان مي رويم. هدف ما پيروزي در هر بازي است و براي اين هدف مي‌جنگيم.
ابراهيم وطن‌پرست پس از پيروزي سه بر صفر برابر باريج اسانس كاشان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تيم باريج اسانس پس از اين كه در فصل قبل به مقام چهارم دست يافت، يك شخصيت تيمي پيدا كرده و در ديدارهاي تداركاتي پيش از شروع رقابتهاي ليگ برتر نيز اين موضوع را ثابت كرد، اما تيم ما در هر بازي صرفا براي پيروزي به ميدان مي رود و كاري به اين ندارد كه قرار است مقابل كدام تيم بازي كند.
وي افزود: البته در هر ديدار مطابق آناليزي كه از تيم حريف داريم، بازي مي كنيم. خوشبختانه مقابل باريج اسانس بازيكنان ما توانستند 70 تا 80 درصد برنامه هاي كادر فني را در زمين پياده كنند و با بهره مندي از شرايط ميزباني امتياز اين ديدار را براي ما به ارمغان بياورند. بازيكنان ما انعطاف پذيرتر از حريف بازي كردند و در تمام جريان بازي برتري مطلقي داشتند.
سرمربي تيم واليبال شهرداري اروميه با تقدير از عملكرد خوب بازيكنانش، تاكيد كرد: همه واليباليست‌هاي اروميه بازي خيلي خوبي را ارائه دادند، البته ما در حمله خيلي خوب بوديم و بهبودي پاسور تيم ما نقش موثري در پيروزي قاطع مقابل كاشان ايفا كرد.
وطن پرست با اشاره به عملكرد تيم باريج اسانس، گفت: من به واقع نقطه ضعف بزرگي در تيم حريف نديدم، اما فكر مي كنم انسجام تيمي و هماهنگي بين بازيكنان آنها نسبت به تيم ما كمتر بود و هر چه تلاش كردند از وضعيتي كه ما به آنها تحميل كرده بوديم خارج شوند كاري از پيش نبردند . به هر حال شايد اين تيم به هر دليلي در ديدار با ما نتوانست تمام توانايي هاي خود را رو كند. اما من شخصا براي اين تيم احترام بسيار زيادي قائل هستم.
وي درباره بازي روز يكشنبه تيمش مقابل تيم قدرتمند گيتي پسند، خاطر نشان كرد: تيم گيتي پسند از تركيب بهترين بازيكنان تيم ملي و همچنين اكثريت بازيكنان فصل قبل تيم پيكان بهره مي برد. تا جايي كه مي توانم بگويم ما قرار است مقابل تيم قهرمان فصل قبل به ميدان برويم. موسوي، شبان ، اميرحسيني هر كدام مي توانند موجبات موفقيت يك تيم را فراهم آورد، اما همان طور كه در ابتداي صحبت‌هايم گفتم براي ما فرقي نمي كند برابر چه تيمي به ميدان برويم و ما در هر ديدار تنها به امتياز، پيروزي فكر مي كنيم . حال اگر تمام تلاش خود را به كار بستيم و زورمان به حريف نرسيد، مي دانيم كه وظيفه خود را انجام داده ايم.
به گزارش ايسنا، تيم واليبال شهرداري اروميه در نخستين ديدار خود با نتيجه سه بر صفر و امتيازهاي 25 ـ 22 ، 25 ـ 23 و 25 ـ 16 باريج اسانس كاشان را شكست داد و روز يكشنبه ميزبان تيم پر ستاره گيتي پسند اصفهان است.

بالا