• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیست خنده دار ترین اسامی ایرانی ها در ثبت احوال!

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
همشهری جوان در شماره اخیرش ، لیستی حیرت انگیز از اسامی ایرانیان منتشر کرده که صاحبان این اسامی، از سال هفتاد به این سو برای تغییر نامشان، به ثبت احوال مراجعه کرده اند.

در بین اسامی دختران این اسم ها به چشم می خورد:
آشفته
آبجی مار
آواره
آفت
ادامه
ارزان
بانک ناز
آمریکا
برنج
خواننده
زابل
رادار
عرعر
غم انگیز
قیطان
کشمش
عکس
و …

و در بین اسامی پسران:
ببر
باقالی
عادی
سنجاب
کافر
ستم
کلاغ
مزاحم
مسکو !

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
004.gif
004.gif
004.gif

Reza.M

Banned
حالا واقعا این اسامی واقعیه ؟!
آخه کسی دلش میاد اسم بچه رو بزاره عرعر یا کافر یا مزاحم ؟!!!!
آخه باقالی ؟!!!!!!!!!!!!! :نیش:
غم انگیز یا آفت یا آواره ؟!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مزاحم !!! طرف از الان شغل مبارک آینده پسرشو انتخاب کرده! :خنده2:
شک دارم واقعی باشند!

Reza.M

Banned
مزاحم !!! طرف از الان شغل مبارک آینده پسرشو انتخاب کرده! :خنده2:
شک دارم واقعی باشند!

علی جان این اسم که جزو بهترین های این لیسته :نیش:
با تفکر در این اسم ها فقط میشه نتیجه گرفت که افراد مشکل روانی داشته اند که اسم فرزند خودشون رو گذاشته اند کافر !!!!!!!
شاید مشکل قومی و قبیله ای باعث این نام گذاری شده باشد . خانواده هایی که دختر یا پسر را به عنوان فرزند قبول نمیکنند این اسامی رو برای فرزندانشون انتخاب میکنند
اما کافر یا عرعر چه معنایی میتونه داشته باشه ؟
آواره یا مزاحم ؟!

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
آخه چرا؟ :تعجب:
آخه به چه حقی؟:تعجب:
آخه به کدامین گناه؟؟؟:تعجب:
آخه من چی بگم؟:تعجب:
آواره چیه؟ عر عر کیه؟:تعجب:
آخه چی بگم؟ از چی بگم؟:تعجب:
آخه کی دلش میاد؟ :تعجب:
آخه اینا یعنی چی؟.................:تعجب:

سکرت

کاربر ويژه
سلام

این تاپیک به نظرم خیلی جالب آمد

و خوب چند مورد رو که به نظرم اومد خدمت شما هم عرض میکنم:

1- بعضی از این اسامی معنای نامناسبی ندارد بلکه تشابه معنایی دارد به طور مثال عرعر که اشاره شده فقط صدای این حیوان که گاهی به او زبان بسته هم میگویند نیست بلکه نوعی سروکوهی که در جنگل ها و فضاهای سبز تهران هم به وفور روئیت میشود میگویند :عرعر خوب با توجه به اینکه در فرهنگ های بومی اغلب به این گیاه عرعر گفته میشود پس تشبیه به زیباییی وشادابی فرزند به گیاه مذکوربوده ست.

2-حتی کافر که بار معنایی منفی دارد با مختصری جستجو نام مکان های تاریخی هم هست .

3-ولی در مجموع با توجه به اینکه حقوق کودکان قابل احترام ست پس در واقع عنصر آگاهیی بسیار تعیین کننده ست و تاثیر وسایل ارتباط جمعی بسیار بوده وهست که نمونه ی جدید این دست تاثیرات این ست که پس از پخش سریال ستایش درصد بالایی از نام دختران را این نام به خود اختصاص میدهد ویا با بخش سریال پنج کیلومتر تا بهشت درصد بالایی از نام پسران را امیر حسین به خود اختصاص میدهد .

پس اگر سابق بر این به جهت عدم اگاهی و یا تشابهات معنایی وایهامی که در معنای بعضی اسامی وجود داشته باعث اجحاف در حق عده ای شده زین پس میشود با بهره گیری مناسب، از اسامی نامتعارف با فرهنگ اصیل فارسی پرهیز کرد.

پس همه ی ما خود را یک عنصر اگاهی دهنده ببینیم .

در جهت رفع نقصان ها بکوشیم و
کامل کننده باشیم ونه خنثی و بی تاثیر!

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned
سلام

این تاپیک به نظرم خیلی جالب آمد

و خوب چند مورد رو که به نظرم اومد خدمت شما هم عرض میکنم:

1- بعضی از این اسامی معنای نامناسبی ندارد بلکه تشابه معنایی دارد به طور مثال عرعر که اشاره شده فقط صدای این حیوان که گاهی به او زبان بسته هم میگویند نیست بلکه نوعی سروکوهی که در جنگل ها و فضاهای سبز تهران هم به وفور روئیت میشود میگویند :عرعر خوب با توجه به اینکه در فرهنگ های بومی اغلب به این گیاه عرعر گفته میشود پس تشبیه به زیباییی وشادابی فرزند به گیاه مذکوربوده ست.

2-حتی کافر که بار معنایی منفی دارد با مختصری جستجو نام مکان های تاریخی هم هست .

3-ولی در مجموع با توجه به اینکه حقوق کودکان قابل احترام ست پس در واقع عنصر آگاهیی بسیار تعیین کننده ست و تاثیر وسایل ارتباط جمعی بسیار بوده وهست که نمونه ی جدید این دست تاثیرات این ست که پس از پخش سریال ستایش درصد بالایی از نام دختران را این نام به خود اختصاص میدهد ویا با بخش سریال پنج کیلومتر تا بهشت درصد بالایی از نام پسران را امیر حسین به خود اختصاص میدهد .

پس اگر سابق بر این به جهت عدم اگاهی و یا تشابهات معنایی وایهامی که در معنای بعضی اسامی وجود داشته باعث اجحاف در حق عده ای شده زین پس میشود با بهره گیری مناسب، از اسامی نامتعارف با فرهنگ اصیل فارسی پرهیز کرد.

پس همه ی ما خود را یک عنصر اگاهی دهنده ببینیم .

در جهت رفع نقصان ها بکوشیم و
کامل کننده باشیم ونه خنثی و بی تاثیر!

فرمایش شما بسیار متین است
اما سوالی که من دارم اینه که این اسامی از سال 70 به بعد برای تعویض آورده شده اند پس برای زمان های دوری نیستند !
و سوال بعدی که چه کسی واقعا دلش می آید نام کودکی را اینگونه انتخاب کند ؟

و سوال آخرم : چند درصد از ما به محض شنیدن اینگونه نام ها به دنبال ریشه یابی کلمات هستیم ؟!!!!!

من شخصاً از چند اسم بالا واقعاً ناراحت شدم که بر روی کودکان گذاشته شده اند ...

سکرت

کاربر ويژه
فرمایش شما بسیار متین است
اما سوالی که من دارم اینه که این اسامی از سال 70 به بعد برای تعویض آورده شده اند پس برای زمان های دوری نیستند !
و سوال بعدی که چه کسی واقعا دلش می آید نام کودکی را اینگونه انتخاب کند ؟

و سوال آخرم : چند درصد از ما به محض شنیدن اینگونه نام ها به دنبال ریشه یابی کلمات هستیم ؟!!!!!

من شخصاً از چند اسم بالا واقعاً ناراحت شدم که بر روی کودکان گذاشته شده اند ...

سلام گرامی
اول اینکه عرض کنم من هیچکاره هستم و فقط نکاتی رو که قابل توجه بود عرض کردم ولی خوب تا وانجایی که میتونم و در توانم هست پاسخ خواهم گفت.

1-کسانی که سال 70 به بعد مراجعه کرده اند اغلب در سنین بالایی هستند و کودک و با نوجوان نیستند ولی ولی مواردی مثل قزبس که یکی از دوستان اشاره کردند در بعضی روستاها رایج بوده و معنایش این است: بس است و کافی ست و خوب در واقع با فرهنگ های بومی که بسیاری نیاز به توجه دارد همراه ست .

ولی مواردی که خیلی بی ربط به نظر میرسد فرد قطعا به بلوغ فکری رسیده و این اقدام را کرده و با یک حساب ساده میشه فهمید که مورد نظر متولد سال 40 الی 50 میباشد که به جهت نبود امکانات در بسیاری از روستاها در این دو دهه بسیار طبیعی بوده وحتی در دوره ای پیش هنرمندی بانام آفت داشته ایم که شهره هم بوده .

2-قطعا اون پدر یا مادری که نام فرزندش رو عرعر گذاشته مفهوم نامناسبی در ذهن نداشته پس ریشه ی همه موارد گفته شده نداشتن اطلاعات کافی ست گرنه دلسوز تر از پدر مادر شما برای شما کسی نیست.

3-خوب اگه ما بدون اگاهی قضاوت غلطی کنیم اشتباهه و اینکه در این صورت به اون روستایی نااگاه باید حق داد خطا کنه چرا که ما حتی به خودمون زحمت نمیدیم ریشه یابی کنیم.

-و نهایت اینکه قطعا همه از این موارد متاثر میشن ولی مهم اینه که ما چقدر در رفع معظلات تلاش کنیم .ناراحتی من برای یک فقیر دردی از او دوا نمیکنه ناراحتی من برای یک فرد ناآگاه به او آگاهی نمیده و ناراحتی من برای یک بیمار درمان او نیست پس لطفا مجدد به پیام پایان پست قبلی من توجه کنید .

موفق باشید .

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
دلم براش میسوزه...
cry.gif
%2897%29.gif

آخه چرا بعضی از پدر و مادر ها چنین اسم هایی برای فرزندانشون انتخاب میکنن؟؟؟
%281431%29.gif

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام بر همگی .

سازمان ثبت احوال کشور نرم افزاری داره به اسم ( فرهنگ نام و نام گزینی ) که خود این

سازمان پیشنهاد داده از اسامی موجود در این نرم افزار برای نام گزاری افراد استفاده کنیم .

جالبه که تو خود این نرم افزار بعضی اسامی هست که واقعا خنده داره . . . ولی اکثر اسامی

از اسم های اصیل پارسی است .

این هم لینک دانلود نرم افزار http://www.4shared.com/file/mbAqrTNm/Name.html

دل آرام

کاربر ويژه
متاسفانه اسامی خیلی فجیع تر هم هست
من خودم زیاد دیدم
واقعا پیامبر حق داشتن یکی از حقوق سه گانه فرزند بر پدر و مادرش رو انتخاب نام نیکو قرار بدن
یاد بگیریم اسمای قشنگ واسه بچه هامون بذاریم
هم معانی قشنگ داشته باشن و هم تاریخچه زیبا و دارای ریشه خوبی باشن
اسمای من در آوردی یا خارجی یا اسامی لوس و خنک مایه تاسفه
بهترین اسامی همون اسامی مذهبی یا ایرانی هستش

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
مادر دوست همسرم اسمش دفتر هست .

خیلی برام جالب بود .

وجالبتر اینکه خودش می گفت وقتی رفته دکتر اقای دکتر دفترچه بیمه اش رو ازش خواسته گفته من دفترم نه دفترچه
:خنده2:

بالا