• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیونل مسی مسلمان شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
لیونل میسی ، برترین بازیکن فوتبال جهان به اسلام مشرف شد

لیونل میسی برترین بازیکن فوتبال جهان که اهل آرژانتین است از مسلمان شدنش در ماه مبارک رمضان خبر داد

وی پس از مسلمان شدنش گفت : اسلام حامل پیام صلح و محبت است و با مسلمان شدن فرد شخصیت اسلام در مسلمان نمایان میشود .
وی اضافه کرد : در مورد اسلام و مسلمان شدن به قناعت کامل رسیده ام و امیدوارم دوستان ، نزدیکان و خانواده ام دیدگاهشان به من پس از مسلمان شدنم عوض نشود .

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با توجه به حجم بازدید نسبتا قابل ملاحضه ای که امروز از جستجوگر گوگل به سمت این موضوع در انجمن فرستاده شده ائمدم از احمد عزیز بخوام که منبع خبر رو هم جهت اطمینان برامون ارسال کنند که دیدم سبحان عزیز قبلاً زحمتش رو کشیدند.
به نظر میرسه این خبر صحت نداشته باشه چون از رسانه های معتبری تابحال اعلام نشده و یا لااقل من نشنیده ام، در سطح اینترنت هم جستجو کردم جز سه یا چهار سایت بعلاوه ی سایت ما، سایت دیگه ای چنین خبری رو نداده.
اگر دوستان خبر تکمیلی بیشتر در این رابطه دارند لطفاً بگند.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
درسته
اتفاقا من تو یه انجمن خواندم که پارسال هم همچین خبری در اینترنت عربستان پخش شده بود.

Reza

متخصص بخش اسکریپت
ستاره باشگاه بارسلونا و آرژانتین ستاره مرد جوان (بارسلونا) توسط خود را تبدیل به اسلام
سایت Korh مسی اسلام با یک پیام با هدف صلح و عشق است. است
خوب به عنوان یک مسلمان به خاطر اسلام در شکل تجسم یافته به عنوان اگر او یک مسلمان
متولد به عنوان یک مسلمان و آزادی مذهب چیزی است که شخصی را نمی توان کسی را به دخالت کند.
وی افزود : من به طور کامل قانع Basilami مسلمان بودن به این معنا نیست که حداقل من نخست
Aonqassan بخشی از بدن من و یا می خواهم ، اما من امیدوارم که برای تغییر درک مردم پس از
دولت اسلامی ، به ویژه در بارسلونا ، بازیکنان و مدیریت آرژانتین و بازیکنان خود را نیز
و دیگر نزدیک و دوست داشتنی من.

ahmadfononi

معاونت انجمن
من خودمم شک دارم به این موضوع چون خودمم توی چندین سایت ورزشی و خبری گشتم و حتی توی سایت اصلی بارسلون هم رفتم چیزی دستگیرم نشد

اینم از جایی که من گرفته بودم

لیونل مسی مسلمان شد!!

این هم یک انجمن هست

3ObHaN

کاربر ويژه
ما که از صمیم قلب امیدواریم واقعا ایشون تو همچین ماه عزیزی مسلمون شده باشن ! ولی با کمی دقت متوجه میشید که 1 درصد هم افت محبوبیت ضرر های جبران ناپذیری به سن ستاره هایی چون اقای مسی میزنه ! و حتی اگه ایشون مسلمون شده باشن ، اعلام عمومی نمیکنند !

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
درسته از ظهر هم همینو ذهنمو مشغول کرده که اگه مسلمان هم شده باشه که نباید اعلام کنه.
چون خیلی از طرفداراش ازش جدا میشن

ahmadfononi

معاونت انجمن
اینم یک عکس که دیدم توی همون سایته که میگه مسی مسلمون شده ، اما شایعه هست

6dsjh2dhth9god9cqtef.jpg

بالا