• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ماتراتزي: دربي ميلان بازي بازي‌هاست

ahmadfononi

معاونت انجمن
با مصدوميت کريستين چيوو و آندره‌آ رانوکيا، و با محروميت لوسيو، مارکو ماتراتزي در ديدار امشب مقابل ميلان در قلب دفاع اينتر قرار خواهد گرفت.

00029334.jpg

ماتراتزی در این فصل به ندرت در ترکیب ثابت قرار گرفته و می‌خواهد از این فرصت استفاده کند.
او در گفتگو با سایت رسمی باشگاه گفته: «این بزرگ‌ترین دیدار است، دیداری که من در ده سال گذشته آن را پرفشارترین یافته‌ام، چون رقابت محلی همیشه بالا بوده و هنگامی که در میدان هستید همیشه می‌خواهید آن را ببرید. همواره این شوق بردن دیگر تیم میلانی را داشته‌ایم. این بازی بازی‌هاست.»
این مدافع از سال 2001 برای اینتر بازی کرده و می‌گوید: «مردم این جا از من استقبال کردند و کاری کردند که کاملا بازیکن اینتر شوم. آنها من را به عنوان پسر و برادر خود پذیرفتند و همیشه کاری کردند که احساس کنم یکی از آنهایم. آنها به من حس اهمیت دادند، حتی در سخت‌ترین شرایط، و زمانی که کاری احمقانه انجام می‌دادم. به همین دلیل است که در دربی‌ها در ده سال گذشته همه تلاش خود را داشته‌ام.»
ماتراتزی سابقه اخراج در دربی میلان را دارد.

بالا