• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مادر شوهر نوه‌اش را ۱۰ سال از مادر دور كرده بود

روژین

کاربر ويژه
زنی كه مادر شوهرش ۱۰ سال فرزندش را از او دور كرده بود با حكم دادگاه، فرزندش را در آغوش كشید.
زنی ۳۸ ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواستی را به یكی از شعب ارائه كرد.
این زن در حضور قاضی شعبه ۲۳۱ این مجتمع مدعی شد كه مادر‌شوهرش فرزند دخترش را از ۳ سالگی از او دور كرده و اكنون كه فرزندش ۱۳ ساله است، مادر شوهرش او را پس نمی‌دهد.
وی ادامه داد: شوهرم بعد از ۳ سال زندگی فوت كرد و مادر‌شوهرم به منزل ما آمد و فرزندم را گرفت و با خود به منزلش برد و نگذاشت او را ببینم.
این زن گفت: شوهرم از ابتدا تومور مغزی داشت ولی بعد از ۳ سال زندگی، متوجه شدم كه دیگر دیرشده بود و پزشك‌ها نتوانستند كاری كنند و جوابش كردند.
وی افزود: من دارای ۲ فرزند هستم كه دختر ۱۳ ساله‌ام نزد مادر‌شوهرم است و یك پسر ۱۵ ساله هم دارم و حال دوری فرزند دخترم را نمی‌توانم تحمل كنم.
این زن میانسال مدعی شد كه خرج او و فرزندش، از بازنشستگی شوهرش كه ماهی ۲۵۰ هزار تومان است، تأمین می‌شود.
وی اضافه كرد: من دیگر تحمل دوری فرزندم را ندارم و از همان ابتدا می‌خواستم فرزندم كنارم باشد ولی نمی‌دانستم كه می‌توانم از طریق دادگاه به خواسته‌ام برسم.
قاضی رسیدگی به این پرونده مدعی شد كه مادر شوهر باید هرچه زودتر فرزند زن را به او باز گرداند و مادرشوهر متهم به پرداخت هزینه دوری مادر از فرزند است.

بالا