• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مادر گمشده در كاليفرنيا شناسايي شد پيدا كردن مادر پس از45سال

ahmadfononi

معاونت انجمن
زني كه 45 سال پيش در پي جدايي والدينش، از مادرش جدا شده و از وي خبر نداشت، با كمك پليس آگاهي او را پيدا كرد. پس از ارائه دادخواست زن 45 ساله معلوم شد برخلاف تصور اوليه وي، مادرش زنده است و اكنون در يكي از ايالت‌هاي آمريكا به سر مي‌برد.
100842050694.jpg

به گزارش «جام‌جم» ، در يكي از روزهاي بهمن سال گذشته زني باحضور در شعبه ششم دادياري دادسراي جنايي تهران براي يافتن مادر گمشده‌اش درخواست كمك كرد.
وي به داديار سليماني‌فرد گفت: زماني كه كودك بودم، پدر و مادرم از هم جدا شدند و چون هيچ‌كدام حاضر به سرپرستي من نبودند، پدربزرگم نگهداري از مرا به عهده گرفت، آنها از همان ابتدا به من مي‌گفتند كه مادرم مرده است. وي افزود: در اين سال‌ها غم سنگيني را تجربه كردم اما احساس مي‌كردم مادرم زنده است تا اين كه اخيرا به صورت اتفاقي متوجه شدم مادرم زنده است و اكنون براي يافتن او درخواست كمك دارم. با ارائه اين دادخواست، دستور قضايي براي بررسي اظهارات اين زن صادر شد و پرونده در دستور كار ماموران شعبه 11 پليس آگاهي قرار گرفت.
زن ميانسال كه خود را مهناز معرفي كرد، به پليس گفت: در اين سال‌ها تصور مي‌كردم مادرم مرده است ولي پدرم هنگام مرگ به من گفت كه مادرم زنده است و در فرانسه زندگي مي‌كند. در پي اين اظهارات و با به دست آمدن مشخصات شناسنامه‌اي بستگان مادري او، ماموران، دايي او را در يكي از شهرهاي شمالي كشور شناسايي و او را 18 فروردين به پليس آگاهي احضار كردند.
اين فرد با معرفي خود به نام اسماعيل گفت: خواهرم هنوز زنده است و در حال حاضر در خارج از كشور به سر مي‌برد. وي افزود: پس از آن كه خواهرم از همسرش (پدر مهناز) طلاق گرفت، از ايران مهاجرت كرد و به فرانسه رفت؛ اما پس از گذشت چند سال، او بار ديگر محل سكونت خود را تغيير داد و در حال حاضر در ايالت كاليفرنياي‌ آمريكا سكونت دارد.
سرهنگ حاجي‌زاده، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي در اين باره گفت: پس از جمع‌آوري اطلاعات از برادر زن گمشده، هويت اورا در كشور آمريكا تاييد كردند و به اين ترتيب، مادر و دختري كه از سال پيش تاكنون، هيچ اطلاعي از سرنوشت هم نداشتند، به يكديگر رسيدند.

بالا