• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مارتينو: بازگشت پويول خبر بسيار خوبي است

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]سرمربي بارسلونا بازگشت کاپيتان به تمرينات را براي تمام باشگاه خبر بسيار خوبي دانست.

[TD="align: left"]
00945315.jpg
[/TD]

تاتا مارتينو در نشست خبري پيش از ديدار امشب تيمش مقابل سويا در خصوص افت بارسا پس از بازي‌هاي ملي اظهار داشت: هميشه با احتياط به چنين آمارهايي نگاه مي‌کنيم اما در کل بايد روي اين تمرکز کنيم که در لحظه چگونه عمل مي‌کنيم و فعلا عالي هستيم. مهم‌ترين مسئله اين است که همه از بازي براي تيم‌هاي ملي کشورشان بدون مصدوميت برگشته‌اند و عالي تمرين کرده‌اند؛ بنابراين زمان زيادي براي بازي فردا داشتيم. اميدوارم بتوانيم مثل نيمه اول بازي با والنسيا عالي باشيم که بهترين عملکرد ما تاکنون در اين فصل بوده است.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: اين که بالاخره مدافعي که همه انتظارش را داشتند، به تيم بازگشته براي من، بازيکنان و تمام افرادي که در باشگاه حضور دارند خبر بسيار خوبي است و براي تيم مهم است که کاپيتان به تمرينات بازگشته است. پويول خوشحال است و مي‌تواند هفته آينده کارش را به صورت جدي‌تري شروع کند و سپس بايد ببينيم مي‌توانيم يک ديدار تمريني پيش از بازي مقابل سوسيه‌داد براي او برنامه‌ريزي کنيم يا نه.

سرمربي بارسلونا خاطرنشان کرد: مسي و نيمار عالي تمرين کرده‌اند. شايد نيمار کمي بهتر از مسي تمرين کرده باشد زيرا او دو بازي انجام داده است اما هر دو خوب به نظر مي‌رسند و تمرينات موفقيت‌آميزي را پشت سر گذاشتند. امشب مي‌بينيم آنها چه‌طور بازي مي‌کنند و تصميم مي‌گيريم که آيا بايد در تمام 90 دقيقه بازي کنند يا خير.

مارتينو اضافه کرد: پدرو را به اين دليل در ترکيب بازي امشب قرار ندادم که بازيکنان ديگر به صورت چرخشي به ميدان بيايند. بايد به ياد داشته باشيم که او در اين هفته براي اسپانيا چه قدر بازي کرد. او بازي بسيار سختي را مقابل شيلي پشت سر گذاشت و با 90 دقيقه بازي عملکرد بسيار خوبي داشت. اين تصميمات را مي‌گيرم زيرا به بازيکنان براي 9 ماه نياز دارم نه تنها دو هفته.

وي افزود: واقعا فکر نمي‌کنم که اظهارات پيکه درباره شيوه بازي بارسلونا اشتباه باشد. اگر 4 کلمه از حرف‌هاي او را از متن صحبت‌هايش بيرون بکشيد، معناي ديگري پيدا مي‌کنند. او گفته که از بازي تيکي تاکا لذت مي‌برد اما پس از مدتي ساير تيم‌ها ياد مي‌گيرند که چگونه مقابل شما بازي کنند و وقتي شيوه هميشگي جواب نمي دهد، بارسلونا نياز به يک راه حل جايگزين دارد. کاري که ما تلاش مي‌کنيم انجام دهيم و پيکه از ما مي‌خواست، بهبودي بخشيدن به برخي جنبه‌هاي بازي ما است تا قابل پيش‌بيني نباشيم.

بالا