بازیکن سابق اتلتیک بیلبائو از حضور پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بایرن راضی و خوشحال است ولی معتقد است که نیازی به تغییر سیستم بازی در بایرن نیست
سایت گل- خاوی مارتینس، بازیکن خط میانی بایرن مونیخ بر این باور است که تیمش نیازی به آن ندارد که با سبکی مشابه با سبک بارسلونا بازی کند. این در حالی است که پپ گواردیولا سرمربی فصل گذشته بارسلونا در پایان رقابت های این فصل، سکان هدایت باواریایی ها را در دست خواهد گرفت.
روز 16 ژانویه بود که اعلام شد که پپ گواردیولا، مربی سابق بارسلونا در پایان رقابت های این فصل جانشین یوپ هاینکس خواهد شد و حالا مارتینس در صحبت هایی به مارکا گفته:« آیا ما مثل بارسای پپ بازی خواهیم کرد؟ بایرن همین الان هم خوب بازی می کند. رختکن تیم ما از آمدن پپ به بایرن در فصل آینده به شدت هیجان زده است.»
ستاره سابق اتلتیک بیلبائو به علاوه از روزهای خوبی که بعد از پیوستن به بایرن تجربه کرده و استقبال خوبی که از او به عمل آمده صحبت کرد و گفت:« زمانی که با بایرن قرارداد امضا کردم، ترسیده بودم ولی همه چیز خیلی خوب پیش می رود. بایرن تیم بزرگی است ولی حضور در بایرن بیشتر مثل عضویت در یک خانواده است. آنها خیلی روشن و شفاف به من گفتند که باید مبلغ 40 میلیون یورویی که برای خریداری من پرداخت شده بود را فراموش کنم.»
مارتینس درادامه به این نکته اشاره کرد که یکی از رویاهایش رویارویی با رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپاست:« من با تماشای دوئل های میان رئال مادرید و بایرن مونیخ رشد کردم و امیدوارم که بتوانم در یکی از این بازیها حضور داشته باشم.»