• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مارتین یول: آمادگی دژاگه فوق العاده است

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سایت گل- مارتین یول سرمربی هلندی تیم فوتبال فولهام از آمادگی اشکان دژاگه بازیکن ایرانی تیمش بسیار خوشحال است و از اینکه او را در این فصل به خدمت گرفته راضی است.

دژاگه در دیدار مقابل تیم فوتبال ساندرلند عملکرد فوق العاده ای داشت و یک پنالتی برای تیمش گرفت و در پایان هم به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شد.
یول در مورد دژاگه می گوید: وقتی در آلمان بودم دژاگه را زیر نظر داشتم. او همیشه با استعداد بوده و من سبک بازی او را بسیار دوست دارم. تنها کاری که اشکان باید انجام دهد این است که کمی در جلوی دروازه موثرتر باشد. او در تمرینات شوت های سنگینی می زند اما در بازی ها هرگز شوت نزده است.
221182hp2.jpg

یول در ادامه افزود: من ساشا ریتر، دژاگه و ملادن پتریچ را از بوندسلیگا با قیمت های کم به خدمت گرفتم. پتریچ از دو بازیکن دیگر هم ارزانتر بود. ما 7 یا 8 میلیون پوند برای جذب این بازیکنان هزینه کردیم و اکنون آنها می توانند با رقم های بسیار بالا بفروشیم."

فولام با تساوی این هفته مقابل ساندرلند، 33 امتیازی شد و در رتبه دهم جدول جای دارند. آنها 9 امتیاز با منطقه خطر فاصله دارند اما یول معتقد است همچنان باید برای فرار از سقوط تلاش کنند.
" فکر نمی کنم سقوط کنیم. ما تلاش مان را می کنیم اما برای اینکه کاملا خیال مان راحت شود، باید چند امتیاز دیگر بگیریم."

بالا