● مواد لازم
▪ توت فرنگی یک کیلوگرم
▪ شکر نیم کیلوگرم
▪ ژلاتین ۳ ورق
● طرز تهیه
ابتدا توت فرنگیها را شسته و دم و برگهای آنها را جدا کنید؛ سپس با استفاده از رنده همه آنها را در کاسهای رنده کنید. شکر را روی توت فرنگی رنده شده بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت صبر کنید.مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه آب آن به داخل قابلمهای منتقل کنید و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا مایه، پخته و غلیظ شود. ورقهای ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مایه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد از چند جوش، مایه را از روی حرارت بردارید.
▪ توت فرنگی یک کیلوگرم
▪ شکر نیم کیلوگرم
▪ ژلاتین ۳ ورق
● طرز تهیه
ابتدا توت فرنگیها را شسته و دم و برگهای آنها را جدا کنید؛ سپس با استفاده از رنده همه آنها را در کاسهای رنده کنید. شکر را روی توت فرنگی رنده شده بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت صبر کنید.مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه آب آن به داخل قابلمهای منتقل کنید و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا مایه، پخته و غلیظ شود. ورقهای ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مایه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد از چند جوش، مایه را از روی حرارت بردارید.