• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مارمالاد خرمالو

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مارمالاد یكی از انواع مرباهاست، با این تفاوت كه حالت ژلاتینی داشته و بافت آن بدون نمایان بودن تكه‌ها یا خود میوه یا سبزی، یكنواخت است.

مارمالاد را می‌توانید همراه بیسكویت كم‌شیرین، یا انواع نان‌ها به‌خصوص نان جو یا نان تست، به‌عنوان عصرانه‌ای سالم، جایگزین تنقلات ناسالم فرزندان‌تان كنید.

اگر فرزند شما به میوه خرمالو علاقه‌مند است، مارمالاد آن را درست كرده و او را با ساندویچ مارمالاد خرمالو خوشحال كنید.
مواد لازم:
- خرمالوی بزرگ و رسیده 3 عدد

- شكر 2 پیمانه

- پودر ژلاتین یك قاشق سوپ‌خوری

- آب 3 قاشق سوپ‌خوری

- وانیل یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
- ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آنها را بگیرید. اگر خرمالوها رسیده باشند، این كار به راحتی انجام می‌گیرد، در غیر‌این ‌صورت می‌توانید ابتدا آنها را در قابلمه‌ای حاوی آب داغ بیندازید و بعد از 3 دقیقه به ظرف حاوی آب سرد منتقل كنید. به این ترتیب پوست آنها به راحتی جدا خواهد شد.

- پس از پوست كندن خرمالوها، آنها را با چاقو خرد كرده و سپس در دستگاه خردكن یا غذاساز بریزید تا له شوند و در واقع پوره‌ای از خرمالو ایجاد شود.

نكته: با توجه به اینكه بعضی از خرمالوها دارای هسته هستند، پیش از ریختن آنها داخل دستگاه خردكن، هسته داخل گوشت خرمالو را درآورید، زیرا هسته به تیغه دستگاه صدمه خواهد رساند.

- حالا خرمالوهای له‌شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و نیم‌ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.

- همزمان در یك كاسه كوچك فلزی 3 قاشق سوپ‌خوری آب ریخته و روی كتری در حال جوش بگذارید. بعد یك قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین – با حرارت غیرمستقیم – كاملا در آب حل شود.

- حالا ژلاتین مایع را به خرمالوهای له شده اضافه كنید. پس از آن، وانیل را افزوده و مخلوط را خوب هم بزنید.

- قابلمه حاوی مواد را یكک ساعت و نیم روی حرارت كم اجاق گاز قرار دهید و گاهی آن را هم بزنید.

توجه داشته باشید كه به طور كلی برای آماده شدن این مارمالاد، حدود 2 ساعت زمان لازم است.
 
بالا