مواد لازم :
پرتقال 4 عدد حدود 500 گرم
شكر 1/2-1 پيمانه
آب 1/4 پيمانه
ورقه ژلاتين 2 ورق
طرز تهيه :
پرتقال را پوست گرفته , سپس به صورت پره در آورده ،بعد پره هاي پرتقال رانيز پوست گرفته و مغز آن را جدا مي كنيم .مغزها را درمخلوط كن ريخته وله مي كنيم . شكر را روي آن ريخته و روي جرارت تند قرار مي دهيم . زماني كه قوام آمد ، ورقه ژلاتين را به مدت دو دقيقه در مقداري آب خيس نموده سپس از آب بيرون آورده و به مارمالاد اضافه مي كنيم .يكي دو مرتبه هم مي زنيم و از روي حرارت بر مي داريم . پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار مي دهيم
پرتقال 4 عدد حدود 500 گرم
شكر 1/2-1 پيمانه
آب 1/4 پيمانه
ورقه ژلاتين 2 ورق
طرز تهيه :
پرتقال را پوست گرفته , سپس به صورت پره در آورده ،بعد پره هاي پرتقال رانيز پوست گرفته و مغز آن را جدا مي كنيم .مغزها را درمخلوط كن ريخته وله مي كنيم . شكر را روي آن ريخته و روي جرارت تند قرار مي دهيم . زماني كه قوام آمد ، ورقه ژلاتين را به مدت دو دقيقه در مقداري آب خيس نموده سپس از آب بيرون آورده و به مارمالاد اضافه مي كنيم .يكي دو مرتبه هم مي زنيم و از روي حرارت بر مي داريم . پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار مي دهيم