مواد لازم:
ماكاروني=500 گرم
پياز قرمز=2 عدد متوسط
روغن=به مقدار لازم
گوجه فرنگي=2 عدد متوسط
فلفل دلمه سبز=1 عدد
هويج رنده شده=1 عدد
قرص طعم دهنده مگي=1 عدد
ادويه كاري=1 قاشق مرباخوري
گشنيز تازه ريز شده=2/1 ليوان
مواد لازم براي سس:
خامه=1 ليوان
پنير مايع=2/1 ليوان
سس مايونز=2 قاشق غذاخوري
پنير پارميزان رنده شده=2/1 ليوان
طرز تهيه:
1. ماكاروني را طبق دستور روي پاكت بپزيد سپس آبكش كنيد.
2. پياز را به صورت ريز خلال كرده در ماهيتابه همراه با كمي روغن سرخ كنيد سپس گوجه فرنگي ها را به صورت مكعبي كوچك خرد كرده به پياز اضافه كنيد.
3. فلفل دلمه را به صورت ريز خرد كرده همراه هويج رنده شده به مواد اضافه كنيد و مواد را با قاشق چوبي هم زده روي حرارت ملايم كمي تفت دهيد سپس ادويه را به مواد اضافه كنيد. روي مواد كمي آب ريخته و بگذاريد كمي مواد بجوشد.
4. گشنيز ريز شده را به مواد اضافه كرده بگذاريد مواد روي حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه بجوشد سپس ماكاروني پخته شده را به آن اضافه كرده بگذاريد روي حرارت بماند تا وقتيكه مواد به اندازه 4 قاشق آب داشته باشد.
5. مواد بدست آمده را در ظرف پيركسي بريزيد.
6. مواد لازم براي سس بجز پنير را با هم مخلوط كرده روي سطح ماكاروني بريزيد.
7. پنير پارميزان رنده شده را روي سطح مواد بپاشيد.
8. ظرف را به مدت 15 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا روي پنير طلايي رنگ شود.
چاپ این دستور
ارسال شده توسط [ فرنگیس راهي ] در 1
ماكاروني=500 گرم
پياز قرمز=2 عدد متوسط
روغن=به مقدار لازم
گوجه فرنگي=2 عدد متوسط
فلفل دلمه سبز=1 عدد
هويج رنده شده=1 عدد
قرص طعم دهنده مگي=1 عدد
ادويه كاري=1 قاشق مرباخوري
گشنيز تازه ريز شده=2/1 ليوان
مواد لازم براي سس:
خامه=1 ليوان
پنير مايع=2/1 ليوان
سس مايونز=2 قاشق غذاخوري
پنير پارميزان رنده شده=2/1 ليوان
طرز تهيه:
1. ماكاروني را طبق دستور روي پاكت بپزيد سپس آبكش كنيد.
2. پياز را به صورت ريز خلال كرده در ماهيتابه همراه با كمي روغن سرخ كنيد سپس گوجه فرنگي ها را به صورت مكعبي كوچك خرد كرده به پياز اضافه كنيد.
3. فلفل دلمه را به صورت ريز خرد كرده همراه هويج رنده شده به مواد اضافه كنيد و مواد را با قاشق چوبي هم زده روي حرارت ملايم كمي تفت دهيد سپس ادويه را به مواد اضافه كنيد. روي مواد كمي آب ريخته و بگذاريد كمي مواد بجوشد.
4. گشنيز ريز شده را به مواد اضافه كرده بگذاريد مواد روي حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه بجوشد سپس ماكاروني پخته شده را به آن اضافه كرده بگذاريد روي حرارت بماند تا وقتيكه مواد به اندازه 4 قاشق آب داشته باشد.
5. مواد بدست آمده را در ظرف پيركسي بريزيد.
6. مواد لازم براي سس بجز پنير را با هم مخلوط كرده روي سطح ماكاروني بريزيد.
7. پنير پارميزان رنده شده را روي سطح مواد بپاشيد.
8. ظرف را به مدت 15 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا روي پنير طلايي رنگ شود.
چاپ این دستور
ارسال شده توسط [ فرنگیس راهي ] در 1