مواد لازم:
اسپاگتي= 115 گرم
سير= يك حبه
روغنزيتون =دو قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي ريز (چري)= نصف شده هشت عدد
پنير فتا (صبحانه)= خرد شده 75 گرم
ريحان خرد شده =يك قاشق غذاخوري
جوز هندي رنده شده، نمك و فلفلسياه =به ميزان لازم
طرز تهیه:
اسپاگتي را طبق دستور در آب زياد و نمك بجوشانيد و آبكشي كنيد، سپس روي آن كمي آب بريزيد. سير را به مدت يك تا دو دقيقه در روغنزيتون تفت دهيد سپس گوجهفرنگي را اضافه كنيد. حرارت را بيشتر كنيد تا گوجهفرنگيها به مدت يك دقيقه تفت بخورند، آنگاه سير را برداشته دور بيندازيد.اسپاگتي را درون قابلمه گوجهفرنگي قرار دهيد. نمك، فلفل و جوزهندي را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
اسپاگتي= 115 گرم
سير= يك حبه
روغنزيتون =دو قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي ريز (چري)= نصف شده هشت عدد
پنير فتا (صبحانه)= خرد شده 75 گرم
ريحان خرد شده =يك قاشق غذاخوري
جوز هندي رنده شده، نمك و فلفلسياه =به ميزان لازم
طرز تهیه:
اسپاگتي را طبق دستور در آب زياد و نمك بجوشانيد و آبكشي كنيد، سپس روي آن كمي آب بريزيد. سير را به مدت يك تا دو دقيقه در روغنزيتون تفت دهيد سپس گوجهفرنگي را اضافه كنيد. حرارت را بيشتر كنيد تا گوجهفرنگيها به مدت يك دقيقه تفت بخورند، آنگاه سير را برداشته دور بيندازيد.اسپاگتي را درون قابلمه گوجهفرنگي قرار دهيد. نمك، فلفل و جوزهندي را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.