مواد لازم:
پياز= يك عدد متوسط
سوسيس=250 گرم
لوبيا چشم بلبلي=100 گرم
رب گوجه فرنگي=به مقدار دلخواه
فلفل=به مقداردلخواه
جعفزي خشك= يك قاشق مرباخوري
پودر سير= يك قاشق چايخوري
طرز تهیه:
پياز را سرخ مي كنيم و سوسيس را رنده كرده با پياز حرارت مي دهيم .در قابلمه اي ديگر لوبيا چشم بلبلي را مپزيم و لوبيا پخته شده را با رب گوجه فرنگي همراه با مقداري نمك، فلفل و جعفري و مقداركمي پودر سير به سوسيس اضافه مي كنيم و كمي حرارت مي دهيم. از طرف ديگر ماكاروني رادر آبي كه مقداري زردچوبه و نمك به آن اضافه مجوشانيم و پس از 8 دقيقه آبكش كرده با مواد بالا مخلوط مي كنيم و ميگذاريم به مدت 20 دقيقه با حرارت كم دم بكشد . پس از آن ماكاروني سوسيس را توي ديس ريخته و كمي كره روي آن ميريزيم. غذا آماده سرو است نوش جانتان
پياز= يك عدد متوسط
سوسيس=250 گرم
لوبيا چشم بلبلي=100 گرم
رب گوجه فرنگي=به مقدار دلخواه
فلفل=به مقداردلخواه
جعفزي خشك= يك قاشق مرباخوري
پودر سير= يك قاشق چايخوري
طرز تهیه:
پياز را سرخ مي كنيم و سوسيس را رنده كرده با پياز حرارت مي دهيم .در قابلمه اي ديگر لوبيا چشم بلبلي را مپزيم و لوبيا پخته شده را با رب گوجه فرنگي همراه با مقداري نمك، فلفل و جعفري و مقداركمي پودر سير به سوسيس اضافه مي كنيم و كمي حرارت مي دهيم. از طرف ديگر ماكاروني رادر آبي كه مقداري زردچوبه و نمك به آن اضافه مجوشانيم و پس از 8 دقيقه آبكش كرده با مواد بالا مخلوط مي كنيم و ميگذاريم به مدت 20 دقيقه با حرارت كم دم بكشد . پس از آن ماكاروني سوسيس را توي ديس ريخته و كمي كره روي آن ميريزيم. غذا آماده سرو است نوش جانتان