• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مالا وابیج

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
● مواد لازم:
▪ مرغابی: یک عدد
▪ پیاز سرخ‌کرده: ۳ قاشق سوپخوری
▪ آب انار ترش و شیرین: یک فنجان
▪ نمک، فلفل و ادویه: به مقدار کافی
▪ رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
●طرز تهیه:
مرغابی را تمیز کرده و می‌شوییم. آن را قطعه‌قطعه نموده و با روغن کاملا سرخ می‌کنیم تا نارنجی‌رنگ شود. مرغابی را در قابلمه چیده و پیاز سرخ‌کرده را به آن اضافه نموده، آب انار ترش و شیرین را با رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه مخلوط نموده، ۲ لیوان آب روی مرغابی می‌ریزیم و در حرارتی ملایم می‌گذاریم تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.
 
بالا