• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مانوئل نوير: دوست دارم فصل آينده هم در چمپيونزليگ حضور داشته باشم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مانوئل نوير، دروازه بان شالکه، معتقد است عدم توانايي تيمش براي ارائه نمايش بهتر در ديدار شب گذشته مقابل منچستريونايتد، بهترين دليل براي شکست 4-1 آنها بوده است.

00026694.jpg

تیم آلمانی که در دیدار رفت 2-0 شکست خورده بودند، نتوانستند مقابل تیم دوم منچستریونایتد هم این نتیجه را جبران کنند.
نویر نیز که در دیدار رفت نمایش فوق العاده ای ارائه داده بود، در دیدار شب گذشته چندان آماده نشان نداد و دو گل بد دریافت کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" باز هم روز، روز ما نبود. ما مانند دیدار رفت بازی کردیم. رسیدن به پیروزی با این شرایط دشوار است. ما برای شکست دادن منچستریونایتد نیاز به یک نمایش فوق العاده داشتیم اما موفق نشدیم."
او همچنین در مورد اینکه فرگوسن از تیم دومش در این دیدار استفاده کرد، گفت:" ما نمی توانیم در این مورد که یونایتدها با تیم دوم شان بازی کردند، صحبت کنیم. آنها بازیکنانی بودند که اگر در بوندس لیگا بازی می کردند، در تیم های شان به طور ثابت به میدان می رفتند.
ما فصل فوق العاده ای در لیگ قهرمانان داشتیم و به نیمه نهایی رسیدیم. ما می توانیم به خاطر آن به خودمان افتخار کنیم اما باید دو بازی مقابل منچستریونایتد را فراموش کنیم."
همچنان شایعات زیادی در مورد آینده نویر وجود دارد اما او حاضر نیست در مورد آن صحبت کند.
" من نمی خواهم در حال حاضر در مورد آینده ام صحبت کنم. لیگ قهرمانان رقابت های مهمی است و من دوست دارم فصل آینده هم در این رقابت ها حضور داشته باشم."

بالا